Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafbare Feiten

Iedereen kan in aanraking met politie en justitie komen. Dat geldt niet alleen voor een particulier maar ook voor een bedrijf.

Als verdachte (eventueel minderjarig), maar ook als getuige of als slachtoffer. Een verdenking is mogelijk voor allerlei strafbare feiten. Bij een veroordeling volgt een strafblad. Voorkom veroordeling en schakel een deskundig advocaat in. Neem contact op.

Gespecialiseerde strafrechtadvocaten 

Wanneer u wordt verdacht van een strafbaar feit kan dat uiteraard terecht zijn, maar het gebeurt ook regelmatig dat mensen ten onrechte worden verdacht. In beide gevallen is het raadzaam in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met een strafrechtadvocaat. 

De advocaten aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht behandelen alle soorten strafzaken, onder andere:

LS Advocaten Strafrecht kan uw belangen behartigen en zal u voorlichten over wat u kunt verwachten. Een LS Strafrechtadvocaat is een vertrouwenspersoon, een beroepsgeheimhouder.

Samen met u zal hij zoeken naar ontlastend materiaal. Klik hieronder voor meer informatie:

Strafbaar feit

Een strafbaar feit of delict is een menselijke gedraging die valt binnen de grenzen van de wettelijke delictsomschrijving, en wederrechtelijk en verwijtbaar zijn. Op inbreuk staat straf. 

Als u verdacht bent van een strafbaar feit en in aanraking komt met politie en justitie kan dit allerlei gevolgen hebben waaronder ook een gevangenisstraf. Het kan echter ook zijn dat u helemaal niets te maken heeft met het betreffende delict en uw onschuld wilt bewijzen.

Een strafrecht advocaat kan u helpen met juridisch advies en de gevolgen van verdere stappen inzichtelijk maken. Vervolgens kan hij of zij u bijstaan in het gehele traject om de gevolgen zoveel mogelijk te minimaliseren en uw wettelijke rechten te waarborgen.  

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Ga terug naar home LS Advocaten Strafrecht
Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag