Selecteer een pagina

Joyriding

Joyriding is een zeer gevaarlijk delict. Vaak stappen onbevoegden in een auto zonder rekening te houden met de mogelijk ernstige gevolgen. Regelmatig zijn er kinderen die met de auto van hun ouders de weg opgaan. Deze kinderen of jongeren zijn strafbaar en moeten zich verantwoorden bij de rechter.

Zoekt u een advocaat voor uzelf of voor een minderjarige die achter het stuur is gekropen? De advocaten aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht zijn gespecialiseerd in verkeersdelicten en kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verweer tegen justitie, ook pro deo!

Gratis eerste gesprek
Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Bel 088 - 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

advocaat verkeersdelict

Aangehouden wegens Joyriding? Wij helpen u.

Hier vind u meer informatie omtrent Joyriding:

Joyriding – strafrecht

In artikel 11 Wegenverkeerswet wordt joyriding strafbaar gesteld: ‘Het is verboden opzettelijk wederrechtelijk een aan een ander toebehorend motorrijtuig op de weg te gebruiken.’ De straf volgt uit een ander artikel en bedraagt maximaal 6 maanden celstraf of een geldboete van de derde categorie.

Voorkom veroordeling joyriding

Joyriding is een misdrijf en de rechter kan u een gevangenisstraf of een geldboete opleggen. U heeft dus te maken met een serieuze confrontatie met justitie. Bij veroordeling krijgt u of uw kind een strafblad met alle negatieve consequenties van dien.

Schakel dan ook direct de expertise van een in verkeersdelicten als joyriding gespecialiseerde strafrechtadvocaat in om samen met de advocaat uw verweer voor te bereiden. Met een beetje geluk kan de Officier van Justitie worden bewogen tot intrekking dagvaarding of tot afdoening buiten de rechter om.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.  Upload hier uw dagvaarding

  Gewenste terugbelmoment

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Verkeersmisdrijven

  De rol van een LS-strafrechtadvocaat

  Een LS-strafrechtadvocaat kan namens u proberen de hoogte van de straf te beperken. Een LS Advocaat is op de hoogte van alle regels en termijnen en zal er alles aan doen ervoor te zorgen dat de hoogte van de mogelijke boete beperkt wordt.

  Direct contact met een jurist?