Selecteer een pagina

Advocaat Militair Strafrecht

Een Nederlandse militair die zich, waar ook ter wereld misdraagt (m.u.v. de Nederlandse Antillen en Aruba), staat terecht bij de militaire kamer van de rechtbank Arnhem. Daarbij gaat het om personen die nog militair zijn of personen die ten tijde van het strafbaar feit militair waren.

Heeft u een dagvaarding ontvangen om voor een militaire rechter te verschijnen? Diverse van de advocaten aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht zijn gespecialiseerd in het militair strafrecht. Zij kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw verweer, ook pro deo.

Gratis eerste gesprek
Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Bel 088 - 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

advocaat verkeersdelict

Heeft u een advocaat nodig wegens militair strafrecht? Wij helpen u.

Hier vind u meer informatie omtrent militair strafrecht:

Militairen lopen grotere risico’s

Militairen lopen grotere risico’s om met het strafrecht in aanraking te komen dan gewone burgers. Naast het Wetboek van Strafrecht geldt voor militairen ook het Wetboek van Militair Strafrecht en het Wetboek van Militair Tuchtrecht.

Een veroordeling kan behalve een eventuele strafoplegging in het slechtste geval ook ontslag inhouden. Het is daarom van groot belang om een strafproces te voorkomen en wanneer dit niet mogelijk is de gevolgen zo veel mogelijk te beperken.

Marechaussee

Binnen defensie is de Marechaussee de instantie die belast is met politietaken. De Marechaussee doet dus onderzoek naar strafbare feiten.

Dagvaarding ontvangen

Heeft u als militair een dagvaarding ontvangen, neem dan direct contact op zodat één van onze gespecialiseerde advocaten militair strafrecht de nodige actie kan ondernemen. Misschien kan uw advocaat er voor zorgen dat de dagvaarding alsnog wordt ingetrokken. Maar ook als dit niet lukt dan is het zaak om samen met uw advocaat uw verdediging zo goed mogelijk voor te bereiden. De uitkomst van uw strafzaak kan van grote invloed zijn voor uw strafblad en uw aanstelling.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.  Upload hier uw dagvaarding  Gewenste terugbelmoment

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

   

  De rol van een LS-strafrechtadvocaat

  Een advocaat is er voor u om de negatieve gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door het aanvechten van een verdenking, een strafmaat- of bewijsverweer of zuivering van uw naam bij een onterechte verdenking. Altijd discreet en uw belang zal een LS-Advocaat strijden voor een zo goed mogelijke uitkomst van uw zaak.