Selecteer een pagina

Strafrechtadvocaat Almere

Strafrechtadvocaat in Almere nodig? Voorkom een onterechte veroordeling door u te laten bijstaan door een gespecialiseerde en deskundige strafrecht advocaat.

Bent u aangehouden, gedagvaard, verdachte van een strafbaar feit of heeft u andere strafrechtelijke hulp nodig? Een goede strafrecht advocaat kan u verdedigen bij het strafbare feit waarvan u verdacht wordt. LS Advocaten Strafrecht heeft een landelijk netwerk van de beste strafrecht advocaten zo ook in Almere. Door de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring weten onze strafrecht advocaten in Almere als geen ander hoe het Wetboek van Strafvordering en Wetboek van Strafrecht in elkaar zit.

Direct de beste strafrecht advocaat in Almere voor uw type zaak? Bel direct met onze juristen van de intakebalie of vul ons contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Kaart-Almere

De beste strafrecht advocaten in Almere

Iedereen kan te maken krijgen met politie, justitie of de FIOD. Deze zijn belast met het opsporen van feiten uit het wetboek van strafrecht. In de afgelopen jaren zijn de bevoegdheden van de autoriteiten uitgebreid. Een nieuwe opsporingsbevoegdheid is bijvoorbeeld het strafrechtelijk verwantschapsonderzoek, waarbij mogelijke verwanten van de dader kunnen worden gezocht. Ook heeft men in het strafrecht bijvoorbeeld mogelijkheden om telefoongesprekken af te tappen.

Het inschakelen van een strafrecht advocaat is niet alleen als u bijvoorbeeld voor de meervoudige strafkamer moet verschijnen voor moord of doodslag. Ook als u rijdt onder invloed van alcohol of verdovende middelen, u verdacht wordt van mishandeling, diefstal, een geweldsmisdrijf of een zedendelict is dat een strafbaar feit. Ook in deze gevallen is het belangrijk dat u de juiste verdediging inschakelt.

Goede verdediging begint al bij het verhoor bij de politie. Vele verdachten zullen tijdens het verhoor al vurig hun onschuld willen bewijzen. Dit is vaak niet de meest verstandige keuze en een verkeerde manier om strafzaken te beginnen. Wanneer u uw mond bijvoorbeeld voorbij praat, kan dit ervoor zorgen dat uw voorlopige hechtenis wordt verlengd. Een strafrecht advocaat kan u helpen bij een effectieve voorbereiding.

Bij LS bent u verzekerd van de beste strafrecht advocaat uit Almere. Zij weten als geen ander wat het beste aanpak is voor uw strafzaak. De beste aanpak door de strafrechtadvocaat kan niet altijd leiden tot vrijspraak, maar het kan ook voor een mildere straf zorgen.

Wacht niet af en laat u zo snel mogelijk adviseren over uw situatie.
Bel nu naar: 088 – 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek

Stel uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Advocaat strafrecht in de omgeving Almere nodig?

  Onze strafrecht advocaten staan allemaal voor de hoogste juridische deskundigheid en kwaliteit. Zij zetten zich stuk voor stuk tot in het uiterste in voor hun cliënten.

  Een verdachte heeft tijdens de strafzaak recht op een eerlijk proces en daarom is in veel gevallen een strafrecht advocaat nodig om erop toe te zien dat dit ook gebeurt. Of het nu gaat om een verhoor, een strafbeschikking, dagvaarding voor de politierechter, de meervoudige kamer, in hoger beroep gaan of een rechtszaak in cassatie bij de Hoge Raad, onze strafrechtadvocaat staat voor uw klaar.

  Wij selecteren het juiste advocatenkantoor. Zo bent u er zeker van de de kans op een hoge straf zo veel mogelijk wordt verkleind. Als u in aanmerking komt voor pro deo, dan wordt van u alleen een eigen bijdrage verwacht. Onze strafrecht advocaat regelt de rest.

  Gratis eerste gesprek

  Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Soms is het niet nodig om een strafrechtadvocaat in te schakelen. Bijvoorbeeld als u wordt staande gehouden. Dit is namelijk iets anders dan als u wordt aangehouden en wordt meegenomen naar het politiebureau.

  Wij kunnen u voorzien van advies en waar nodig helpen aan een goede advocaat strafrecht.
  Bel 088 – 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek.

  De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden. Wij kunnen u vervolgens helpen aan een goede advocaat strafrecht in Almere.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Oproep voor een verhoor bij de politie ontvangen?

  Heeft u een oproep ontvangen om op gesprek te gaan bij de politie? Schakel een strafrecht advocaat uit Almere in.

  Wanneer u beschuldigd wordt van een misdrijf en er aangifte is gedaan, dan is het waarschijnlijk dat u zal worden verhoord. Er zijn hier twee verschillende vormen. Een verhoor betekent dat u wordt gehoord over een wat er is gebeurd. Hierna mag u weer naar huis. Een aanhouding en verhoor houdt in dat u niet vrijuit gaat. U wordt overgebracht naar een cellencomplex en de politie hoort u op een later moment. Dit zien we bij de zwaardere feiten, bijvoorbeeld moord of een zedenfeit.

  Het is ook in dit stadium zeer belangrijk om een gespecialiseerde advocaat strafrecht in te schakelen. Men kan uw verklaring namelijk gebruiken in de gehele rechtszaak tegen u. Het is van belang dat u niets zegt wat u later duur kan komen te staan. Een strafrechtadvocaat weet hoe de politie te werk gaat en waar u wel, of juist geen antwoord op moet geven. Onze strafrechtadvocaat staat vanaf het begin van de procedure voor u klaar.

  Dagvaarding politierechter ontvangen? Schakel een strafrecht advocaat uit Almere in!

  Heeft u een dagvaarding ontvangen? De officier van justitie is van mening dat u het strafbare feit aan te rekenen is. Het openbaar ministerie wil u graag tijdens de rechtszaak horen over het strafbare feit. In de rechtbank zal de advocaat strafrecht uw belangen behartigen.

  Dit kan eventueel met vurige pleidooien zoals in bepaalde Amerikaanse series, maar soms is dit echter een verkeerde manier van verdedigen. Het is van belang om met de juiste juridische argumenten de rechter te bewegen de straf zo laag mogelijk te houden.

  Heeft u een dagvaarding ontvangen? Twijfel geen seconde en raadpleeg meteen een goede strafrechtadvocaat. Zo kan de noodzakelijkheid voor bijvoorbeeld een hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank worden beperkt.

  Strafbeschikking of oproep voor openbaar ministerie ontvangen?

  Wanneer u een strafbaar feit begaat dan kunt u een strafbeschikking (een boete) ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld bij rijden onder invloed. Wanneer de boete hoog is, kan een advocaat strafrecht u helpen. De advocaat kan namelijk voor u in verzet gaan. Samen met de advocaat strafrecht stelt u een ijzersterk verweer tegen de strafbeschikking op.

  Daarnaast kunt u een oproep ontvangen voor een zogenaamde OM-zitting, waarbij de officier van justitie u een strafbeschikking wil opleggen en u hierover wil horen. Ook hierbij is het zeer relevant om een strafrechtadvocaat uit Almere in te schakelen, om ervoor te zorgen dat u niet akkoord gaat met een te hoge straf.

  Wanneer u de strafbeschikking weigert, dan kan de strafrecht advocaat meteen mee naar de zitting voor de rechter. Ook hierbij kan de advocaat strafrecht van meerwaarde zijn, bijvoorbeeld bij het voorkomen van een strafblad. Ook een strafbeschikking komt namelijk in de justitiële documentatie, waardoor uw VOG kan worden geweigerd.

  Onze strafrechtadvocaten zijn allemaal aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

  Slachtoffer advocaat in Almere nodig?

  Naast mensen die voor het beroep advocaat strafrecht hebben gekozen, hebben wij ook betrokken slachtofferadvocaten. Het verschil tussen een strafrecht advocaat en een slachtofferrecht advocaat, is dat een slachtofferrecht advocaat een speciaal diploma moet hebben. Dit maakt dat niet iedere strafrecht advocaat slachtoffers kan bijstaan.

  Als u slachtoffer bent van een strafbaar feit, dan is dat natuurlijk ingrijpend. Wanneer u aangifte heeft gedaan en het onderzoek gaat lopen, is het bij verschillende aspecten de moeite waard een goede advocaat in te schakelen.

  Wanneer het Openbaar Ministerie de strafzaak tegen de dader aan de rechter voorlegt dan kunt u bijvoorbeeld een schadevergoeding eisen van de verdachte. Daarnaast is het waarschijnlijk dat de verdachte een maatregel opgelegd krijgt. Schakel gelijk een advocaat slachtofferrecht in wanneer u slachtoffer bent van een strafbaar feit. U kunt als de rechtbank eenmaal uitspraak heeft gedaan, als slachtoffer namelijk niet meer in hoger beroep.

  Advocaat strafrecht Minderjarige verdachte in Almere

  Ben je minderjarig en wordt je door politie en justitie verdacht van een feit uit het wetboek van strafrecht? Heeft uw kind een verhoor of moet deze voor een strafzaak voor de rechter verschijnen? Voorkom een ingrijpende straf (bijvoorbeeld een jaar gevangenisstraf) en schakel een betrokken, ervaren strafrechtadvocaat met specialisatie jeugd strafrecht in. Een ervaren advocaat uit Almere kan namelijk helpen de straf zo laag mogelijk te houden. De officier van justitie kan een eis uiten, maar uiteindelijk beslist de rechter. Een advocaat strafrecht kan een belangrijke bijdrage leveren in het uiteindelijke oordeel van de rechter. Dit maakt het beroep advocaat strafrecht zo interessant en veelzijdig.

  In veel gevallen kan de minderjarige verdachte in het Nederlandse strafrecht in aanmerking komen voor pro deo of gratis juridische hulp van een strafrechtadvocaat. Dit is ook het geval als het inkomen van de ouders aan de hoge kant ligt. Veelal vindt een strafzaak tegen een minderjarige achter gesloten deuren plaats. Dit is zo bepaald in het wetboek. Een strafrecht advocaat mag echter wel mee. Het jeugd strafrecht is een apart gebied in de advocatuur. Een minderjarige is namelijk nog in ontwikkeling en dus meer kwetsbaar. Dit maakt dat slechts een relatief klein aantal strafrechtadvocaten jeugd strafzaken kunnen oppakken. Ook dit gedeelte van het strafrecht kennen onze advocaten van binnen en van buiten.

  Bijstand minderjarige verdachte

  Wacht niet af en laat u zo snel mogelijk adviseren door een advocaat over uw situatie in het strafrecht. Op ieder vlak van het strafrecht kunnen wij u helpen. Moet u in voorlopige hechtenis? Heeft u een strafzaak voor bijvoorbeeld de meervoudige strafkamer? Wij selecteren het juiste advocatenkantoor uit Almere voor strafrecht voor uw zaak.

  Bel nu naar: 088 – 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. Wij selecteren op basis van uw verhaal en wensen het juiste advocatenkantoor voor uw strafzaak. Zo bent u verzekerd van een goede strafrecht advocaat en is de kans zo groot mogelijk dat u tevreden de rechtszaal verlaat.

  Hoger beroep strafrechtadvocaat uit Almere

  Als u onlangs bent veroordeeld door de rechter voor een strafbaar betekent dat niet dat er niets meer te doen valt. U heeft het recht om, samen met een advocaat, in hoger beroep te gaan! De straf kan door het beroep nog worden omgedraaid. De strafzaak wordt opnieuw bekeken door een rechter van het gerechtshof. Er wordt nog eens kritisch naar de rechtszaak en het oordeel van de rechtbank gekeken.

  Cliënten moeten echter van goeden huize komen om samen met de advocaat het oordeel naar hun hand te zetten en de rechter van het gerechtshof zo ver te krijgen in hun voordeel te oordelen tijdens het beroep . Wees er dus zeker van dat u bij een hoger beroep tegen het oordeel van de rechtbank een ervaren advocaat van een passend advocatenkantoor inschakelt. Wij kunnen deze zorg uit handen nemen en u helpen aan een geschikte, deskundige strafrecht advocaat uit Almere.

  Pro deo strafrecht advocaat in Almere

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Vaak is het mogelijk om strafzaken door een advocaat strafrecht op basis van pro deo te laten behandelen. Uw advocaat strafrecht regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt.

  Alle LS Advocaten Strafrecht uit Almere werken waar mogelijk altijd op gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat in de advocatuur u in aanmerking kan komen op basis van uw inkomen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. In dat geval betekent dat u voor de juridische ondersteuning alleen een eigen bijdrage betaalt. Onze advocaat strafrecht regelt zelfs een korting op die eigen bijdrage via het juridisch loket. Ook de bij ons aangesloten bekende strafrechtadvocaten kunnen op deze wijze te werk gaan.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland