Selecteer een pagina

Werkwijze

Via deze website kunt u informatie krijgen over het Nederlandse strafrecht. U kunt vrijblijvend mailen of bellen met de Strafrecht Intakebalie via 088 – 629 00 50. Wanneer u ons mailt bellen wij u terug. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord voor een kosteloos en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies. Verder kunnen de juristen u helpen bij het selecteren van de juiste advocaat en kunnen zij uw zaak direct voorleggen aan een advocaat uit het landelijke netwerk. U krijgt dan zelf contact met de strafrechtadvocaat die het beste bij uw zaak past.

De Strafrecht Intakebalie is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Om u nog beter te kunnen bedienen, is de intakebalie op zaterdag tussen 09:00 – 17:00 bereikbaar en op zondag tussen 12:00 – 16:00 bereikbaar. Op feestdagen is de intakebalie gesloten.

Belangrijke informatie over de Strafrecht Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Strafrecht Intakebalie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Strafrecht Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Pro Deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

  NL 230x272v3

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.