Selecteer een pagina

Handel in verboden middelen

Handel in verdovende middelen is strafbaar gesteld. U mag geen drugs verkopen, aanbieden of verhandelen. Doet u dit wel, dan kan u dit een hoge straf opleveren. Bent u door de politie verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen omdat u wordt verdacht van ‘handel in verboden middelen’ (drugshandel)?

Gratis eerste gesprek
Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Bel 088 - 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-drugs

Bent u aangehouden wegens de handel in drugs? Wij helpen u.

Hier vind u meer informatie omtrent de handel in drugs:

Handel in drugs

In Nederland is het verboden drugs te verhandelen. Politie en justitie houden zich voornamelijk bezig met het opsporen en vervolgen van handel in grote hoeveelheden drugs. Voor de verkoop van harddrugs kan u een gevangenisstraf van maximaal acht jaar worden opgelegd en eventueel nog een flinke geldboete. Wanneer de politie drugs ontdekt dan worden deze meteen in beslag genomen. Wanneer u tot 30 gram aan softdrugs verkoopt (bijv. cannabis) kan u een maand gevangenisstraf worden opgelegd eventueel in combinatie met een geldboete.

Coffeeshop

De verkoop van softdrugs in coffeeshops wordt niet met voorrang opgespoord en vervolgd. Deze situatie is door de overheid bewust gecreëerd. Coffeeshops mogen echter geen harddrugs verkopen, geen reclame maken, niet verkopen aan jongeren onder de achttien jaar en niet meer verkopen dan vijf gram per klant. In sommige regio’s is ook de verkoop aan buitenlanders verboden of moet men lid zijn van de coffeeshop.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.  Upload hier uw dagvaarding  Gewenste terugbelmoment

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

  Ga terug naar hoofdpagina Drugsdelicten

  De rol van een LS-strafrechtadvocaat

  Duidelijk is dat de verdenking of veroordeling vanwege een drugsdelict een hoge straf op kan leveren. Een advocaat is er voor u om de negatieve gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door het aanvechten van een verdenking, een strafmaat- of bewijsverweer of zuivering van uw naam bij een onterechte verdenking. Altijd discreet en uw belang zal een LS-Advocaat strijden voor een zo goed mogelijke uitkomst van uw zaak.