Selecteer een pagina

Over ons

LS Advocaten Strafrecht is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke strafrecht advocatenkantoren door heel Nederland.

Met vestigingen door heel Nederland zit er dus altijd wel een strafrecht advocatenkantoor bij u in de buurt. Alle advocatenkantoren zijn bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur via de centrale Strafrecht Intakebalie op 088 – 629 00 50 (lokaal tarief). Neem contact op.

De beste verdediging

Elke advocaat aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht staat voor professionaliteit en een daadkrachtige aanpak die u van een goede en ervaren strafpleiter mag verwachten. Met een doelgerichte aanpak van uw strafzaak. Lees meer over onze werkwijze.

De strafrechtadvocaten doen er alles aan om uw strafzaak tot een goed einde te brengen. Zij zullen daarbij niet alleen op zoek gaan naar inhoudelijke, maar ook naar formele elementen die uw verdediging kunnen onderbouwen en sterker maken. Samen met u gaan zij voor het maximaal haalbare resultaat. En zij vergeten daarbij niet de zorg voor u als cliënt. De strafrechtadvocaten kennen het strafrecht en de interpretatie hiervan als geen ander. Ook wanneer u slachtoffer of benadeelde bent van een strafbaar feit kunt u een bij LS Advocaten Strafrecht aangesloten advocaat inschakelen. De advocaten begeleiden u bij het verhalen van de schade op de dader.

Lees de tips bij het selecteren van de juiste advocaat die past bij u én bij uw zaak en lees onze werkwijze.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

  LS Advocaten Strafrecht, De landelijke specialisten in strafzaken

  U kunt terecht voor een LS strafrecht advocaat in de volgende plaatsen:
  Groningen, Best, Delfzijl, Eindhoven, Emmen, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Assen, Almere, Amsterdam, Harderwijk, Kattendijke, Zaandam, Woerden, Wijk bij Duurstede, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam, Middelburg, Oud Beijerland, Breda, Tilburg, Drunen, Schaijk, Roermond, Maastricht.

  NL 230x272v3

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.