Selecteer een pagina

Bezwaar tegen dagvaarding

Wanneer u een dagvaarding hebt ontvangen is het mogelijk dat u het daar niet mee eens bent. Er bestaat dan de mogelijkheid een bezwaarschrift in te dienen. U moet dit doen bij de griffie (administratief onderdeel van de rechtbank) van de rechtbank waar u moet voorkomen. U kunt de juiste rechtbank vinden op de dagvaarding.

Gratis eerste gesprek
Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Bel 088 - 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

advocaat verkeersdelict

Bezwaar indienen tegen dagvaarding? Wij helpen u.

Hier vind u meer informatie omtrent bezwaar tegen dagvaarding:

Beslissing rechtbank

De rechtbank is uiteindelijk degene die beslist op uw bezwaarschrift. U doet er goed aan een advocaat in te schakelen die voor u een bezwaarschrift op kan stellen.

Waarom bezwaar?

Het kan zijn dat de dagvaarding foutief of onnodig is. Ook kan het voorkomen dat uw reputatie op het spel staat, wanneer er een strafzaak tegen u wordt gestart. Om een onnodig proces te stoppen kunt u bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met een advocaat.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.  Upload hier uw dagvaarding  Gewenste terugbelmoment

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

   

  De rol van een LS-strafrechtadvocaat

  Een advocaat is er voor u om de negatieve gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door het aanvechten van een verdenking, een strafmaat- of bewijsverweer of zuivering van uw naam bij een onterechte verdenking. Altijd discreet en uw belang zal een LS-Advocaat strijden voor een zo goed mogelijke uitkomst van uw zaak.