Selecteer een pagina

Aangifte politie als slachtoffer

Bij de politie dient u aangifte te doen van het strafbare feit. De politie neemt uw aangifte op in een verklaring die u moet ondertekenen. Aan de hand hiervan wordt het proces-verbaal opgemaakt. Doe politie zal u allerlei vragen stellen. Op basis van uw informatie zal de politie daarna een onderzoek instellen.

Gratis eerste gesprek
Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Bel 088 - 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

advocaat verkeersdelict

Wilt u aangifte doen bij de politie als slachtoffer? Wij helpen u.

Hier vind u meer informatie omtrent aangifte politie als slachtoffer:

Aangifte doen

Met uw aangifte start het opsporingsonderzoek. Mocht de verdachte niet worden opgespoord dan kunt u als slachtoffer alsnog een tegemoetkoming krijgen in de schade. Indien de politie wel de verdachte oppakt dan kan de politie voor de lichtere overtredingen eventueel samen met u een regeling treffen voor de geleden schade. Als de politie niet uw zaak kan afhandelen dan wordt het proces verbaal doorgestuurd naar de officier van justitie.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.  Upload hier uw dagvaarding  Gewenste terugbelmoment

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

   

  De rol van een LS-strafrechtadvocaat

  Een advocaat is er voor u om de negatieve gevolgen zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door het aanvechten van een verdenking, een strafmaat- of bewijsverweer of zuivering van uw naam bij een onterechte verdenking. Altijd discreet en uw belang zal een LS-Advocaat strijden voor een zo goed mogelijke uitkomst van uw zaak.