Selecteer een pagina

Onderzoek strafbare feiten (politie)

De politie is in Nederland de instantie die onderzoek doet naar strafbare feiten. Dit kan gebeuren naar aanleiding van een aangifte, een (anonieme) tip of op eigen beweging door de politie.

De politie heeft door haar speciale taak ook veel bevoegdheden. Zo mogen zij huizen doorzoeken, fouilleren, mensen staande houden en aanhouden. Ook verhoren behoort tot de bevoegdheden. Naast deze bekende bevoegdheden zijn er nog meer bevoegdheden die aan de politie toekomen, bijvoorbeeld op grond van de Politiewet, de Wet wapens en munitie, de Opiumwet, de Wegenverkeerswet 1994, de Algemene wet op het binnentreden en het Wetboek van Strafvordering.

Gratis eerste gesprek
Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Bel 088 - 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

advocaat verkeersdelict

Advies en verdediging bij strafbare feiten

In alle gevallen kan LS Advocaten Strafrecht u bijstaan in een goede begeleiding van uw proces. Wij behandelen onder meer de volgende zaken rondom strafbare feiten:

NL 230x272v3

Bel kosteloos en vrijblijvend

Stel direct uw vraag

Gespecialiseerd in strafzaken

De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

7 dagen per week bereikbaar

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

Ook pro deo mogelijk

De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

Landelijk advocaten netwerk

Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

Waarmee u als verdachte te maken krijgt

Als blijkt uit een onderzoek van de politie dat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit, dan kan men u aanhouden. Aanhouden heeft als doel u over te brengen naar een plaats van verhoor (meestal het politiebureau).

Advocaat gespecialiseerd in strafbare feiten

Een advocaat kan u in alle soorten zaken bijstaan. Als het komt tot een strafzaak kan een advocaat u verdedigen in de rechtbank en aansturen op vrijspraak of een lage straf.

 

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Ga terug naar home LS Advocaten Strafrecht

Z

Nr. 1 strafrechtnetwerk

Z

Conform gedragsregels Nova

Z

Advocaten in heel Nederland