Selecteer een pagina

Eetpiraterij

Eetpiraterij is een vorm van flessentrekkerij. Eetpiraten laten zich bedienen in een restaurant of eetgelegenheid, zonder intentie te betalen. Daarmee worden restauranthouders gedupeerd. Wanneer iemand een gewoonte maakt van het niet betalen van de restaurantrekening, kan de politie tegen een eetpiraat in actie komen en deze persoon aanhouden en verhoren.

Bent u door de politie verhoord of aangehouden of heeft u een dagvaarding ontvangen omdat u wordt verdacht van eetpiraterij? De advocaten aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht zijn zeer ervaren met het verlenen van bijstand aan verdachten van flessentrekkerij.

Gratis eerste gesprek
Wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u het beste kunt doen? Bel 088 - 629 00 50 voor een gratis eerste gesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

ls-advocaten-flessentrekkerij

Wordt u beschuldigd van eetpiraterij? Wij helpen u.

Hier vind u meer informatie:

Wat is eetpiraterij?

Een eetpiraat is een persoon die in een restaurant of andere horecagelegenheid zich laat bedienen terwijl hij weet dat hij de rekening niet wil of kan betalen. Eetpiraterij is een vorm van flessentrekkerij. Dit is strafbaar gesteld in het Wetboek van Strafrecht en u kunt tot vier jaar gevangenisstraf opgelegd krijgen. Meestal wordt de zaak afgedaan met een geldboete of taakstraf. Desalniettemin zorgt een veroordeling ervoor dat u een strafblad krijgt, met alle negatieve gevolgen van dien.

Straffen eetpiraterij

Flessentrekkerij is een misdrijf. Heeft u een dagvaarding ontvangen in verband met het eten in een restaurant zonder te betalen, neem dan altijd contact op met een ervaren strafrechtadvocaat om de gevolgen zo veel mogelijk te beperken. De straffen kunnen bestaan uit een boete maar soms ook uit gevangenisstraf. Bij een veroordeling krijgt u een strafblad.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.  Upload hier uw dagvaarding  Gewenste terugbelmoment

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

   

  De rol van een LS-strafrechtadvocaat

  Wordt u beschuldigd van eetpiraterij? Neem dan direct contact op met een van de advocaten van LS Advocaten Strafrecht. Het is ook van belang in een zo vroeg mogelijk stadium geadviseerd te worden door een gespecialiseerde advocaat.