Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Uw situatie bij strafbare feiten

Iedereen kan in aanraking met politie en justitie komen. Dat geldt niet alleen voor een particulier maar ook voor een bedrijf. Als verdachte (eventueel minderjarig), maar ook als getuige of als slachtoffer. Indien u wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit kan dit grote gevolgen voor u hebben. Een verdenking is mogelijk voor allerlei strafbare feiten. Bij een veroordeling volgt een strafblad. Voorkom veroordeling en schakel een deskundig advocaat in. Neem contact op.

Klik hieronder voor meer informatie in verband met uw situatie:

Als u wordt verdacht door justitie van een strafbaar feit kan dat uiteraard terecht zijn, maar het gebeurt ook regelmatig dat mensen ten onrechte worden verdacht. In beide gevallen is het raadzaam dat u in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te neemt met LS Advocaten Strafrecht. LS Advocaten Strafrecht zal uw belangen behartigen en zal u voorlichten over wat u kunt verwachten. Een LS Strafrechtadvocaat is een vertrouwenspersoon, een beroepsgeheimhouder. Samen met u zal hij zoeken naar ontlastend materiaal.

Pro deo advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Ga terug naar home LS Advocaten Strafrecht

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag