Selecteer een pagina

Wordt u verdacht van heling en heeft u een gespecialiseerd advocaat nodig om u bij te staan?

In artikel 416 Wetboek van Strafrecht staat omschreven wat onder heling valt. Kort gezegd is heling het verhandelen, verkopen of afnemen van hetgeen iemand anders gestolen heeft. Heling is een misdrijf en u kunt bestraft worden met een gevangenisstraf van vier jaar of met een geldboete. Vaak verkoopt een dief het gestolen voorwerp door aan een heler. Maar u bent ook strafbaar als u een voorwerp koopt van iemand tegen een zeer lage prijs waarvan u redelijkerwijs kunt vermoeden dat deze prijs niet marktconform is. Hetzelfde geldt wanneer u informatie gebruikt uit computers die niet op een rechtmatige wijze verkregen is. Schakel dan ook direct de hulp in van een gespecialiseerd advocaat van LS Advocaten Strafrecht.

Advocaat heling

Een advocaat van LS Advocaten Strafrecht kan u bijstaan in uw verweer. Wanneer u tijdig een advocaat in schakelt dan heeft de advocaat voldoende tijd om alle processtukken op te vragen. Indien u slachtoffer bent geworden van heling moet u aangifte doen bij de politie. Indien de officier van justitie besluit om de verdachte te vervolgen kunt u zich als slachtoffer voegen in het strafproces om schadevergoeding toegewezen te krijgen. Een advocaat kan u hierin adviseren en u bijstaan in het proces. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Schakel dan direct een in heling gespecialiseerde advocaat in.

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland