Selecteer een pagina

Wilt u bijstand van een advocaat voor het terugvorderen van uw rijbewijs bij het CBR?

Advocaat voor CBR

Vorderingsprocedure door het CBR: In de meeste gevallen komt u in aanraking met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) door de feitelijke constatering van de politie dat het vermoeden bestaat dat u niet meer voldoet aan de eisen van geschiktheid of rijvaardigheid en dat u daardoor niet meer in het (tijdelijk) bezit mag zijn van uw rijbewijs. Vaak meldt de politie u aan bij het CBR nadat u bent aangehouden in het verkeer onder invloed van een hoog alcoholpromillage of drugs. Ook kan het zijn dat een ernstige snelheidsovertreding aanleiding geeft voor een vorderingsprocedure door het CBR. Verplichte cursus CBR: Het CBR kan besluiten om uw rijbewijs in te vorderen en u verplicht stellen om een cursus te volgen of nadere onderzoeken te mogen uitvoeren. De kosten van de cursus komen voor uw eigen rekening. Deze cursussen zijn zeer intensief en er worden hoge eisen aan u gesteld. Voldoet u niet aan deze eisen dan kan het CBR besluiten om uw rijbewijs voor onbepaalde tijd ongeldig te verklaren. Het CBR voert deze maatregelen uit om de veiligheid op de weg te waarborgen. Schakel dus altijd de expertise in van een gespecialiseerde advocaat om bezwaar te maken.

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland