Selecteer een pagina

Wilt bijstand van een advocaat bij het indienen van een bezwaarschrift bij het CBR om uw rijbewijs terug te vorderen?

CBR advocaat rijbewijs

De advocaat weet welke gronden hij kan aanvoeren om het bezwaar te onderbouwen. Een gespecialiseerde CBR advocaat kent de mogelijkheden van de CBR procedure en daarmee de manier om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen of terug te vorderen. Naast dat u met uw advocaat een strafrechtelijke procedure moet doorlopen, die als doel heeft u te straffen voor het door u gepleegde misdrijf of overtreding, kunt u dus ook verwikkeld raken in een vorderingsprocedure met het CBR in verband met uw rijbewijs.

Schakel ook in dit geval zo snel mogelijk de hulp van een in deze CBR materie gespecialiseerde advocaat. Het is erg belangrijk dat u de beroepstermijnen goed in de gaten houdt. Binnen de beroepstermijn kan een advocaat bezwaar indienen. Anders kan het namelijk zo zijn dat u uw rijbewijs voor een aantal jaren kwijt raakt, ondanks dat de strafrechtelijke procedure met uw advocaat goed voor u is afgelopen. LS Advocaten Strafrecht heeft de advocaat die geheel gespecialiseerd is in het terugvorderen van een door het CBR ingevorderd rijbewijs.

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland