Selecteer een pagina

Wat is haat zaaien en aanzetten tot terrorisme?

Advocaat – Haat zaaien en aanzetten tot terrorisme

Wordt u verdacht van haat zaaien en/of aanzetten tot terrorisme? Heeft u aangezet tot haat jegens een bepaalde bevolkingsgroep? Heeft u opgeroepen tot terrorisme? Of u schuldig bent of niet doet er voor ons niet toe; LS Advocaten Strafrecht is gespecialiseerd in delicten zoals verduistering, oplichting, fraude en diefstal en kan u daarom uitstekend bijstaan in uw verweer tegen justitie.

Haat zaaien en aanzetten tot terrorisme – strafrecht

In artikel 137d staat aanzetten tot haat als volgt omschreven: “Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap. Haat zaaien is een misdrijf en de rechter kan u een gevangenisstraf van één jaar of een geldboete opleggen. U heeft dus te maken met een serieuze confrontatie met justitie. Schakel dan ook direct de expertise in van een in verduistering gespecialiseerd advocaat om samen met de advocaat uw verweer voor te bereiden.

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland

  Direct contact met een jurist?