Selecteer een pagina

Is uw wietplantage opgerold en heeft u een advocaat nodig?

Advocaat Wietplantage

Cannabis (wiet) staat in lijst II van de Opiumwet. In de Opiumwet is bepaald dat alle handelingen met betrekking tot deze drugs strafbaar is. Het is verboden om drugs te verhandelen, te verkopen, produceren en om in het bezit te zijn van drugs (onder andere wiet). In Nederland kent men wel een gedoogbeleid ten aanzien van softdrugs. Zo is het toegestaan om een kleine wietplantage te bezitten, u mag namelijk maximaal 5 wietplanten telen. Er wordt dan namelijk uitgegaan van een niet bedrijfsmatige teelt. Indien de politie uw wietplanten ontdekt bent u wel verplicht om deze af te staan.

Het is wel aan te raden om een gespecialiseerd advocaat in te schakelen indien de politie uw wietplantage ontdekt waarbij meer dan 5 wietplanten worden geteeld. Justitie is dan van mening dat het dan gaat om een bedrijfsmatige wietplantage. U heeft dan te maken met een serieuze confrontatie met justitie. De officier van justitie kan u namelijk een gevangenisstraf opleggen van maximaal vier jaar of een fikse boete.

Schakel dus direct de hulp van een in drugsdelicten gespecialiseerde advocaat van LS Advocaten Strafrecht in als u wordt verdacht van het bezitten van een wietplantage. Het doel van uw advocaat is om voor u vrijspraak te krijgen en/of de maximaal haalbare lage strafmaat te halen. Advocaat inschakelen?

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland