Selecteer een pagina

Is het platleggen van computernetwerken strafbaar?

Advocaat – computercriminaliteit

Wordt u verdacht van computercriminaliteit? Heeft u gebruik gemaakt van een botnet om andere computers of netwerken aan te vallen? Bent u gepakt door de politie omdat u verdacht wordt van het moedwillig verspreiden van een computervirus? Of u schuldig bent of niet doet er voor ons niet toe; LS Advocaten Strafrecht is gespecialiseerd in delicten zoals verduistering, oplichting, fraude en diefstal en kan u daarom uitstekend bijstaan in uw verweer tegen justitie.

Computercriminaliteit – strafrecht

Het Wetboek van Strafrecht omschrijft het platleggen van computernetwerken als computervredebreuk in artikel 138ab. Computervredebreuk kan gestraft worden met een gevangenisstraf van één jaar of een geldboete opleggen. Wanneer u ook bepaalde gegevens vastlegt voor uzelf of voor anderen, kan dit oplopen tot 4 jaar celstraf.

U heeft dus te maken met een serieuze confrontatie met justitie. Schakel dan ook direct de expertise in van een in verduistering gespecialiseerd advocaat om samen met de advocaat uw verweer voor te bereiden.

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland