Selecteer een pagina

Ik woon in België heb ik dan Nederlandse advocaat nodig?

Woont u zelf in België maar heeft u een Nederlandse advocaat nodig omdat u wordt verdacht van een strafbaar feit dat u in Nederland heeft gepleegd?

Nederlandse advocaat nodig als inwoner van België?

Heeft u een dagvaarding ontvangen van de Nederlandse officier van justitie voor een delict in Nederland gepleegd? U heeft dan te maken met het Nederlandse strafrecht. U heeft dan een advocaat nodig die bevoegd is om in Nederland te procederen.

Advocaat Nederland

Het lijkt allemaal hetzelfde, de regels in Nederland en in België, en ook in kader van de EU zijn er steeds meer overeenkomsten. Maar dat is juist de valkuil die vaak onderschat wordt. Om het Nederlandse recht te begrijpen is ten eerste een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk. Verder is het voor het “interpreteren” van de wettelijke regelingen noodzakelijk gedegen kennis van de Nederlandse jurisprudentie te hebben. Kortom een van origine Nederlandse strafrecht advocaat met als moedertaal Nederlands en een afgeronde studie rechtsgeleerdheid en werkervaring binnen de Nederlandse advocatuur kan u het beste bijstaan in het Nederlandse strafrecht proces. Wij raden u aan indien u met Nederlandse justitie in aanraking komt direct de hulp in te schakelen van een Nederlandse advocaat van LS Advocaten Strafrecht. Voor alle strafbare delicten hebben wij een gespecialiseerd advocaat tot uw beschikking welke u kan bijstaan in het Nederlandse Strafrecht proces

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland