Selecteer een pagina

Ik ben Nederlander en heb een Belgische advocaat nodig

Woont u in Nederland en heeft u een Belgische advocaat nodig wegens verdenking van een strafbaar feit gepleegd in België? Geen probleem, LS advocaten strafrecht heeft meerdere advocaten welk u ook in België kunnen bijstaan.

Belgische strafrechtadvocaat nodig?

Heeft u een dagvaarding ontvangen van de Belgische Procureur des Konings voor een delict in België gepleegd, of bent u als Nederlander veroordeeld door de Belgische strafrechter? U heeft dan te maken met het Belgische strafrecht. U heeft dan soms ook een Belgische strafrechtadvocaat nodig.

Belgisch strafrecht

Het lijkt allemaal hetzelfde, de regels in België en in Nederland, en ook in kader van de EU zijn er steeds meer overeenkomsten. Maar dat is juist de valkuil die vaak onderschat wordt. Om het Belgische recht te begrijpen is ten eerste een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse en soms ook Duitse taal noodzakelijk. Verder is het voor het “interpreteren” van de wettelijke regelingen noodzakelijk gedegen kennis van het Belgische recht en de Belgische jurisprudentie te hebben. Kortom een van origine Belgische strafrecht advocaat met als moedertaal Nederlands en Frans, een aan een Belgische universiteit afgeronde studie rechtsgeleerdheid en werkervaring binnen de Belgische advocatuur kan u het beste bijstaan in het Belgische strafrecht proces.

Advocaat strafrecht Belgie

Wij raden u aan indien u met de Belgische justitie in aanraking komt direct de hulp in te schakelen van een ervaren Belgische strafrechtadvocaat welke u kan bijstaan in het Belgische Strafrecht proces.

Als Nederlander in België veroordeeld en gedetineerd

Wanneer u door een Belgische rechter bent veroordeeld tot een vrijheidsstraf dan kan uw Nederlandse advocaat er vaak voor zorgen dat u de straf mag uitzitten in een Nederlandse gevangenis. Dit valt onder het internationaal strafrecht en binnen de EU heet dit overlevering. Buiten de EU wordt gesproken over uitlevering.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland

  Direct contact met een jurist?