Selecteer een pagina

Bent u gearresteerd en heeft u hierbij een advocaat strafrecht nodig?

Advocaat- Gearresteerd

Bent u of uw familielid of bekende aangehouden of gearresteerd? Schakel dan een strafrecht advocaat in om u bij te staan in uw strafrecht proces.

Het is verstandig zodra u met politie en justitie in aanraking bent geweest de hulp in te roepen van een strafrecht advocaat. Als u bent gearresteerd voor een strafbaar feit dan kan dat uiteraard terecht zijn, maar het gebeurt ook regelmatig dat mensen ten onrechte worden gearresteerd. In beide gevallen is het raadzaam dat u in een zo vroeg mogelijk stadium contact op neemt met een strafrecht advocaat. Of het nu bijvoorbeeld gaat om mishandeling, geweld, drugs, fraude, zedenmisdrijf, de advocaten van LS Advocaten Strafrecht hebben alle kennis in huis om uw belangen te behartigen en om u bij te staan bij uw verdediging. Bent u verdachte, aangehouden of gedagvaard? Neem gelijk vrijblijvend contact met ons op.

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 - 629 00 50 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in strafzaken

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  De advocaten aangesloten bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten strafrecht advocaten hebben wij een landelijke dekking in heel Nederland.

  NL 230x272v3
  Z

  Nr. 1 strafrechtnetwerk

  Z

  Conform gedragsregels Nova

  Z

  Advocaten in heel Nederland