Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Werkwijze

Via deze website kunt u informatie krijgen over het Nederlandse strafrecht. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het strafrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt. Vind een kantoor bij u in de buurt.

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Strafrecht Intakebalie 088 - 629 00 50
U kunt vrijblijvend mailen of bellen met de Strafrecht Intakebalie via 088 - 629 00 50. Wanneer u ons mailt bellen wij u terug. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord voor een kosteloos en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies. Verder kunnen de juristen u helpen bij het selecteren van de juiste advocaat en kunnen zij uw zaak direct voorleggen aan een advocaat uit het landelijke netwerk. U krijgt dan zelf contact met de strafrechtadvocaat die het beste bij uw zaak past.

De Strafrecht Intakebalie is geopend van maandag t/m donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Om u nog beter te kunnen bedienen, is de intakebalie ook in het weekend geopend tussen 12:00 en 16:00 uur. Op feestdagen is de intakebalie gesloten.

Belangrijke informatie over de Strafrecht Intakebalie
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Strafrecht Intakebalie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim - zoals die gelden voor advocaten - niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Strafrecht Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht
Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een strafrechtadvocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het strafrecht als specialisatie, zijn ervaren op het gebied van het strafrecht en zijn uiteraard lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Stel kosteloos uw vraag - Neem nu contact op!
Mail direct uw vraag of bel onze Strafrecht Intakebalie. 

Dagelijks bereikbaar via 088 - 629 00 50
Op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur (vrijdag tot 18.00 uur)

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Ga naar hoofdpagina Over ons

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag