Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Zutphen - Leijzer & Visschers Advocaten

Leijzer & Visschers Advocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Zutphen


LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Leijzer & Visschers Advocaten Zutphen

Leijzer & Visschers Advocaten is een modern advocatenkantoor met twee vestigingen.

De vestiging te Zutphen richt zich volledig op het strafrecht. Deze vestiging wordt geleid door strafrechtspecialist mr.R.D.J. (Dick) Visschers. Het kantoor bevindt zich letterlijk op steenworp afstand van de rechtbank te Zutphen.

De advocaten van Leijzer & Visschers advocaten zijn actief in het hele land. Zij treden op bij rechtbanken, in hoger beroep bij gerechtshoven en in cassatie bij de Hoge Raad.

De advocaten van Leijzer & Visschers Advocaten hebben niet alleen veel ervaring in de advocatuur, maar zijn voordat zij als advocaat begonnen, werkzaam geweest op de rechtbank of bij het Openbaar Ministerie, of zij geven onderwijs op het gebied van het strafrecht.

Het kantoor treedt zowel op betalende basis, als op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo) voor u op. Indien op betalende basis wordt opgetreden, worden met u heldere afspraken gemaakt over de kosten.

Indien u op zoek ben voor een strafpleiter voor een familielid, dat al in het huis van bewaring verblijft, kunt u ook gerust contact opnemen. De advocaten van Leijzer & Visschers Advocaten staan u bij in alle soorten strafzaken, of het nu een strafzaak betreffende hennep, harddrugs, witwassen, geweld, overval, diefstal, fraude, rijbewijs of nog anders is, bij Leijzer & Visschers Advocaten bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand.

Het kantoor Leijzer & Visschers Advocaten kent als enige kantoor in Zutphen een lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, de landelijke specialistenvereniging voor de advocatuur.

Kortom, als u een advocaat van Leijzer & Visschers in de arm neemt, bent u voorzien van deskundige bijstand.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging.

Wij zijn er trots op om LS Advocaten Strafrecht deelnemer te zijn.

Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek. 

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Zutphen, Voorst, Eefde, Warnsveld, Brummen, Aalten (Dinxperlo en Aalten), Apeldoorn, Berkelland (Neede, Borculo, Ruurlo en Eibergen), Bronckhorst (Steenderen, Vorden, Hengelo (Gld), Hummelo en Keppel, Zelhem), Brummen, Doetinchem (Doetinchem en Wehl), Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Lochem (Lochem en Gorssel), Montferland (Bergh en Didam), Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre (Groenlo en Lichtenvoorde), Oude IJsselstreek (Gendringen, Terborg en Wisch), Putten, Voorst, Winterswijk, provincie Gelderland


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Share |