Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Tilburg 2 - Linssen CS Advocaten

Linssen CS Advocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Tilburg 2


LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Linssen CS Advocaten in Tilburg

Linssen cs advocaten in Tilburg is een kantoor met een aanzienlijke strafrechtpraktijk en een rijke strafrechttraditie. Oprichter Theo Linssen is van mening dat pas hoge kwaliteit geleverd kan worden op meerdere rechtsgebieden als je bereid bent gebruikt te maken van de kennis van anderen.

Vanaf de start van het kantoor in 1987 heeft mr Linssen zich omringd met menen die zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden waarin het kantoor actief is. Hij heeft hiermee de basis gelegd voor het kantoorprofiel. Ondertussen is het Linssen CS doorgegroeid tot een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg met goede contacten bij de juridische faculteit van de Universiteit Tilburg.

Linssen cs Advocaten huisvest dynamische en ter zake kundige advocaten, die veel van zichzelf vergen om het uiterste voor de cliƫnt te bereiken. De advocaten zijn uitstekend bereikbaar en komen gemaakte afspraken altijd goed na. Niet voor niets blijkt uit de klantenevaluaties telkens weer dat klanten uiterst tevreden zijn en graag bij een volgende keer weer gebruik willen maken van Linssen cs Advocaten in Tilburg.

Vroegtijdig advies inwinnen

In Nederland is een van de uitgangspunten als het gaat om strafrecht: iemand is onschuldig totdat een onafhankelijke rechter het tegendeel heeft vastgesteld. Desondanks kan al in een vroege fase sprake zijn van dwangmiddelen door politie en justitie. Zo kan iemand in voorlopige hechtenis worden genomen en sprake zijn van doorzoeking, inbeslagname en observatie. 

Juist in de vroege fase van een strafzaak is het van extra belang dat uw rechten op zorgvuldige wijze worden gewaarborgd. Advocatenkantoor Linssen kan u hierin bijstaan en bij onrechtmatigheden direct optreden. Hoe eerder u deskundig advies inwint, hoe beter. 

De advocaten adviseren mensen die verwachten te worden aangehouden, en uiteraard verlenen zij ook bijstand meteen na een aanhouding. Dat alles kan uiteraard ook in het kader van gesubsidieerde rechtsbijstand plaatsvinden. Wij doen alle soorten strafrecht en wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging. 

Wij zijn er trots op om als Tilburgse advocaten deelnemer te zijn van LS Advocaten Strafrecht.

Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.

Relevante regio's: Tilburg, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, 's-Gravenmoer, Moergestel, Berkel-Enschot, Udenhout, Drunen, Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal, Wouw, Rucphen, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam, Woudrichem, Zundert, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Waalwijk, provincie Noord-Brabant


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Linssen CS AdvocatenBel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk