Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Rotterdam - Blonk & Verkuil Advocaten

Blonk & Verkuil Advocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Rotterdam


LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Blonk & Verkuil Strafrechtadvocaten in Rotterdam

Mr Blonk (Karin) en mr Verkuil (Lisette) hebben hun advocatenkantoor opgericht op 1 november 2008. Daarvoor werkten beiden al een tijdje afzonderlijk als strafrechtadvocaat. Ze werken uitsluitend aan strafzaken. Daarbij kunt u denken aan ernstige geweldsdelicten zoals moord, doodslag, beroving en mishandeling tot aan vermogensdelicten, grote drugszaken, hennepplantages, diefstal en fraude. Daarnaast bent u bij Blonk & Verkuil ook welkom voor zaken als jeugdrecht, in beslag genomen rijbewijzen of V.O.G.

mr K. Blonk en mr L. Verkuil

In 1994 is mr Blonk afgestudeerd als meester in de rechten aan de universiteit van Rotterdam. Ze is vervolgens begonnen bij Weski Heinrici advocaten, in 1997 be√ędigd als advocaat en heeft  de specialisatiecursus strafrecht afgerond bij het Willem Pompe instituut. Bekende zaken van mr Blonk zijn het onderzoek 'Duin' (moordzaak Onno Kuut), 'Hattem' ( beter bekend als de tattoo-killers zaak), 'Eik' (MC satudarah wapenleveranties) en de 'Beckum' moordzaak.

In 1993 is mr Verkuil afgestudeerd, tevens in Rotterdam. Voordat zij is begonnen als strafrechtadvocaat heeft ze ondergedaan en les gegeven op de universiteit. Daarnaast heeft ze jaren gewerkt bij het gerechtshof Den Haag. Mr Verkuil onderscheidt zich door haar grote betrokkenheid en persoonlijke benadering. 

Advocatenkantoor Rotterdam Strafrecht

Blonk & Verkuil is een advocatenkantoor in Rotterdam dat zich geheel richt op het strafrecht en uitgebreide specialistische kennis in huis heeft. Dit kantoor hecht aan een persoonlijke behandeling. Dat betekent ook dat ze ervoor kiezen om niet te werken met medewerkers/stagiaires.

Waar mogelijk probeert Blonk & Verkuil te bereiken dat de kosten zoveel mogelijk bij de Staat worden neergelegd. Dit is niet altijd mogelijk en dan worden in goed overleg afspraken gemaakt. 

Het kantoor bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam aan de Schilderstraat (begin Witte de Withstraat) en is dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Rotterdam, Feijenoord, Charlois, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg, Hoek van Holland, Maasdijk, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Pernis, Charlois, Middelharnis, Hellevoetsluis, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Geervliet, Heenvliet, Zwartewaal, Vierpolders, Brielle, Oostvoorne, Ridderkerk, provincie Zuid-Holland


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk