Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Rijswijk - Berghout Advocaten

Berghout Advocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Rijswijk


LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties


Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Berghout Advocaten

Advocatenkantoor Berghout is een klein kantoor gevestigd in Oud Rijswijk en is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto, zowel vanuit Delft (A13) als Den Haag (Rijswijkseweg). Wij staan zowel particuliere cliĆ«nten, op betalende basis en pro deo, als kleine ondernemers bij. Wat ons kantoor onderscheidt van andere kantoren is dat wij uitgaan van een persoonlijke aanpak. Ons kantoor hecht er waarde aan dat u zich gehoord voelt. Daarnaast zetten we ons volledig in voor een goed resultaat in uw zaak. Een praktische aanpak en gedegen juridische kennis zijn daarbij de middelen, die door ons worden ingezet. 


Onze advocaten behandelen zaken op het gebied van het straf-, personen- en familierecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en vreemdelingenrecht. Wij staan cliĆ«nten bij die onder meer worden verdacht van levens-, zedendelicten, geweldsmisdrijven, overtreding van de Wet Wapens en Munitie, etc. Indien u ten onrechte gedetineerd bent geweest, of  uw eigendom/rijbewijs is door de politie in beslag genomen, dan kunt u ook bij ons terecht. Op het gebied van het personen- en familierecht nemen wij echtscheidings-, omgangs- en gezagszaken in behandeling. Wij staan ook ouders bij in het kader van de ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing van hun kind(eren). Heeft u problemen met (de aanvraag van) uw uitkering? Wij kunnen u helpen bij het vinden van een oplossing. Wij behandelen tot slot zaken op het gebied van een rechtmatig verblijf in Nederland. Mocht u zich afvragen of uw zaak door ons kantoor in behandeling wordt genomen, neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn ten allen tijde bereid antwoord te geven op uw vragen. 

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk