Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Heerenveen - Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten

Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58-102
8441 LE Heerenveen
088 - 629 00 50

LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten

Bakx & Snorn is een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafzaken. Zij verdedigt u in uw confrontatie met politie en justitie en staat u bij door heel Nederland, in elke fase van het strafproces. Dit kan zijn al voor en tijdens het politieverhoor, na ontvangst van een dagvaarding voor de strafrechter of bij de Hoge Raad. Zij behandelt alle zaken, ongeacht de aard of de ernst van het feit. En ongeacht of de zaak betalend of pro-deo is. De advocaten van Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten staan u graag bij.

Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten behandelt strafzaken van bijzondere aard (financieel, jeugd, cassatie of TBS) en commune strafzaken (rijden onder invloed, drugs(handel), diefstal, mishandeling, moord, doodslag, zeden). Ook klachten tegen inhouding van uw rijbewijs of inbeslagneming van uw goederen dienen de advocaten voor u in. U heeft goed contact met uw eigen advocaat, maar door de kleinschaligheid van het kantoor kan u op ieder moment ook gebruik maken van de expertise van de collega`s. Doordat dit een gespecialiseerd kantoor is, heeft zij alle kennis om u bij te staan, particulier of bedrijf als u maar in aanraking komt met het strafrecht. Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten investeert continu in haar kennisniveau. Zij behartigt uw belangen dan ook op juridisch hoog niveau, ongeacht de aard, omvang en complexiteit van uw zaak. U behoort namelijk de juiste bijstand te krijgen om zo het verschil te maken in uw zaak.

Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten is deelnemer van LS Advocaten Strafrecht en gespecialiseerd in het strafrecht. De advocaten van Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging.

Neem contact op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.


Relevante regio's: Heerenveen, Wolvega, Gorredijk, Akkrum, Joure, Sneek, Lemmer, Leeuwarden, Stavoren, Hindelopen, Workum, Bolsward, Ameland, Vlieland, Schiermonnikoog, Harlingen, Franeker, Drachten, Kollum, Grouw, Bergum, Stiens, Buitenpost, provincie Friesland


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Bakx & Snorn StrafrechtadvocatenBel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk