Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Haarlem - DGRAdvocatenkantoor

DGRAdvocatenkantoor

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Haarlem


LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

DGRAdvocatenkantoor Strafrecht Haarlem

DGRAdvocatenkantoor is een kantoor dat is gespecialiseerd in het strafrecht, het jeugdrecht en het personen- en familierecht. Als u wordt verdacht van een strafbaar feit, zit u met tal van vragen. U kunt erop rekenen dat u gedurende uw proces goed wordt verdedigd en dat de strategie in gezamenlijk overleg wordt bepaald. U kunt bij ons terecht als u of uw kind een oproep heeft gekregen zich te melden bij de politie of justitie, of uitsluitend voor een advies. Voor juridische bijstand bij ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen en het bijzonder curatorschap van een minderjarige staan wij voor u klaar. Ook bent u bij DGRAdvocatenkantoor bij het juist adres voor een verzoek tot meerderjarigheidsverklaring, omgangsregeling, naamswijziging, adoptie of (al dan niet aansluitend aan het bereiken van de meerderjarige leeftijd) een ondercuratelestelling, onderbewindstelling of mentorschap. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Het eerste half uur van het intakegesprek is kosteloos, tevens zullen wij zo nodig voor u door de overheid gefinancierde rechtsbijstand aanvragen. Wij staan voor een klantvriendelijke, persoonlijke, tactische en deskundige aanpak en streven altijd naar een optimaal resultaat. Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie met onze cliƫnten op te bouwen. Daarbij geloven wij in een no-nonsense benadering, gericht op het vinden van oplossingen en het voorkomen van problemen.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging.

Wij zijn er trots op om LS Advocaten Strafrecht deelnemer te zijn.

Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek. 

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Badhoevedorp, Beverwijk, Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Castricum, Uitgeest, Haarlemmermeer, Schiphol, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Haarlemmerliede, Zwanenburg, Spaarnwoude, Heemskerk, Heemstede, Zandvoort, Purmerend, Edam, Volendam, Wormerveer, Wijdewormer, Broek in Waterland, Krommenie, Koog aan de Zaan,  Zaandijk, Zaanstad, Noord-Holland


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk