Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Groningen - Maartje Schaap Strafrechtadvocaten

Maartje Schaap Strafrechtadvocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Groningen

Nieuwe Boteringestraat 5
9712 PE Groningen
088 - 629 00 50

LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Maartje Schaap Strafrechtadvocaten in Groningen

Maartje Schaap Strafrechtadvocaten is opgericht in 1980 en uitgegroeid tot het grootste gespecialiseerde strafrechtkantoor van Groningen. Het maakt deel uit van De Haan Advocaten & Notarissen welke sinds de start is uitgegroeid tot vijf vestigingen met in totaal 140 medewerkers.

Naamgever mr Winfryd de Haan is officieel erkend strafrecht advocaat en net als de overige in strafrecht gespecialiseerde advocaten lid van de Nederlandse vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA). 

Landelijke praktijk 

Het kantoor kent een landelijke praktijk, dat betekent dat in het gehele land cliƫnten worden bijgestaan.

Er is deskundigheid op meerdere rechtsgebieden binnen het strafrecht.  OP al deze gebieden kan rechtsbijstand worden verleend. Bijvoorbeeld mishandelingdiefstal, drugs, rijden onder invloed, moord/doodslag en zedenzaken. Er is ook expertise aanwezig op specialistische gebieden zoals ontnemingszaken, milieudelicten, de TBS praktijk, het jeugdrechteconomische delicten en de cassatiepraktijk.

Strafrecht advocaat Groningen

U kunt dit kantoor aan de Nieuwe Boteringestraat 5 in Groningen inschakelen om u te adviseren en bij te staan tijdens het gehele strafproces en om de werkwijze van politie en justitie te controleren. Indien mogelijk wordt geprobeerd het OM te bewegen om over te gaan tot een sepot of af te zien van verdere strafvervolging.

De strafrechtspecialisten staan cliĆ«nten zowel op toegevoegde basis (pro deo) als betalend bij. Om in aanmerking te komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand kunt u terecht bij de Raad voor Rechtsbijstand. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u een eigen bijdrage. Informeer bij uw eerste gesprek naar de mogelijkheden van overheidshulp bij het financieren van de advocaatkosten. 

Maartje Schaap Strafrechtadvocaten is deelnemer van LS Advocaten Strafrecht en helpt u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging. Neem contact op voor een kosteloos beoordelingsgesprek. 

Relevante regio's: Groningen, Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Grootegast, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Slochteren, Ten Boer, Winsum, Zuidhorn, Bellingwedde, Menterwolde, Pekela, Reiderland, Scheemda, Stadskanaal, Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, provincie Groningen


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Maartje Schaap StrafrechtadvocatenBel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk