Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Assen - De Haan Advocaten

De Haan Advocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Assen


LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

De Haan Advocaten in Assen

Het advocatenkantoor van De Haan Strafrecht Advocaten in Assen is onderdeel van de Haan Advocaten en Notarissen, met vestigingen te Assen, Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Almere.

Als u in contact komt met politie of justitie gebeurt dit vaak onverwacht en sneller dan u wellicht denkt. Dat brengt grote onzekerheid met zich mee en u zult zich afvragen wat er verder gaat gebeuren en wat de gevolgen zijn. Het is van belang om in dergelijke situaties zo snel mogelijk een deskundige advocaat in te schakelen om u met raad en daad bij te staan.

Zo kunt u tijdig advies inwinnen en bespreken wat de verdere juridische mogelijkheden zijn. De advocaat zal u bijstaan in contacten met justitie en zal vaak proberen om al voordat het eigenlijke strafproces is begonnen in contact te treden met justitie om vervelende gevolgen te beperken. 

Strafrechtadvocaat Assen

De ervaren en in strafrecht gespecialiseerde advocaten zijn allen lid van van de specialistenvereniging Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). De geboden deskundigheid bestrijkt alle soorten strafrecht. Naast het doorsnee-strafrecht is dat bijvoorbeeld ook verkeersrecht, economisch, agrarisch, geweld, internationaal en jeugdstrafrecht. Daarbij werken wij met alle instanties, dus Kantongerecht, Rechtbank, Gerechtshof en Hoge Raad. 

De Haan Advocaten is deelnemer van LS Advocaten Strafrecht en helpt u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging. Neem contact op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Assen, Rolde, Gieten, Peize, Norg, Aa en Hunze, Borger, Eelde, Dwingeloo, Emmen, Emmer-Compascuum, Meppel, Noordenveld, Tynaarlo, Klazienaveen, Coevorden, Beilen, Zuidlaren, Westerbork, provincie Drenthe


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk