Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Strafrecht advocaat Arnhem - Stelvio Advocaten

Stelvio Advocaten

LS Advocaten Strafrecht - vestiging Arnhem

Tivolilaan 205 kantoorgebouw “De Enk” - 4e verdieping
6824 BV Arnhem
026 - 205 10 03

LS Advocaten Strafrecht is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in het strafrecht. U vindt altijd een strafrechtadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Stelvio Advocaten in Arnhem

De advocaten van Stelvio zijn grotendeels afkomstig van grotere kantoren in de regio Arnhem. Zij maken bewust de stap naar kleinschaligheid met behoud van professionele kwaliteit. Zo gaan juridische expertise en ervaring samen met een oprechte interesse en betrokkenheid bij de persoon van de cliënt.

Gedurende het gehele traject van vervolging kan Stelvio Advocaten u bijstaan. Een traject start bijvoorbeeld bij een eerste vervolging en kan doorlopen tot een zitting in hoger beroep en/of cassatie. Daarbij kunnen ook procedures gevoerd worden rondom schadevergoeding na een voorlopige hechtenis en de teruggave van in beslag ge nomen zaken. 

Door de bedrijfsvoering kleinschalig en efficiënt te houden, is het mogelijk tarieven te hanteren die gunstig afsteken bij die van advocatenkantoren in de regio.

Strafrecht advocaat Arnhem 

Zit u in voorarrest of dreig u daarin terecht te komen? Neem tijdig contact op om advies in te winnen en de juridische mogelijkheden te bespreken. De strafrechtadvocaten van Stelvio beoordelen uw strafzaak snel, efficiënt en deskundig. Hierbij wordt veel waarde gehecht aan het werken aan een goede relatie met cliënten waarbij service, snelheid en goed menselijk contact sleutelwoorden zijn.

Indien mogelijk wordt geprobeerd een strafzitting te voorkomen, bijvoorbeeld door het laten betalen van een transactie (boete). Als er een zitting komt kan nader onderzoek geboden zijn. Bijvoorbeeld het horen van getuigen en/of deskundigen. Hiervoor beschikt Stelvio advocaten over een uitgebreid netwerk van deskundigen.

Het kantoor is gevestigd in een sfeervol herenhuis aan de Cronjéstraat, in de binnenstad van Arnhem. Dit is vlakbij het Park Sonsbeek. 

Stelvio advocaten is deelnemer van LS Advocaten Strafrecht en gespecialiseerd in alle soorten strafzaken, waaronder militair strafrecht. De advocaten van Stelvio helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en een sterke verdediging. 

Neem contact op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.  

De strafrechtadvocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Arnhem, Oosterbeek, Doorwerth, Doesburg, Duiven, Rheden, Rozendaal, Rijnwaarden, Zevenaar, Druten, Heumen, Lingewaard, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal, Zaltbommel, Nijkerk, Renkum, Scherpenzeel, provincie Gelderland


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk