Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Over uw Advocaat Strafrecht

LS Advocaten Strafrecht is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke strafrecht advocatenkantoren door heel Nederland.

Met vestigingen door heel Nederland zit er dus altijd wel een strafrecht advocatenkantoor bij u in de buurt. Alle advocatenkantoren zijn bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur via de centrale Strafrecht Intakebalie op 088 - 629 00 50 (lokaal tarief). Neem contact op.

De beste verdediging
Elke advocaat aangesloten bij LS Advocaten Strafrecht staat voor professionaliteit en een daadkrachtige aanpak die u van een goede en ervaren strafpleiter mag verwachten. Met een doelgerichte aanpak van uw strafzaak. Lees meer over onze werkwijze.

De strafrechtadvocaten doen er alles aan om uw strafzaak tot een goed einde te brengen. Zij zullen daarbij niet alleen op zoek gaan naar inhoudelijke, maar ook naar formele elementen die uw verdediging kunnen onderbouwen en sterker maken. Samen met u gaan zij voor het maximaal haalbare resultaat. En zij vergeten daarbij niet de zorg voor u als cliënt. De strafrechtadvocaten kennen het strafrecht en de interpretatie hiervan als geen ander. Ook wanneer u slachtoffer of benadeelde bent van een strafbaar feit kunt u een bij LS Advocaten Strafrecht aangesloten advocaat inschakelen. De advocaten begeleiden u bij het verhalen van de schade op de dader. 

Lees de tips bij het selecteren van de juiste advocaat die past bij u én bij uw zaak en lees onze werkwijze.

Pro deo advocaat
Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

LS Advocaten Strafrecht, De landelijke specialisten in strafzaken

U kunt terecht voor een LS strafrecht advocaat in de volgende plaatsen:
Groningen, Best, Delfzijl, Eindhoven, EmmenHaarlemHeerenveen, Hengelo, Assen, Almere, Amsterdam (VOA), Amsterdam (SLA)Harderwijk, Kattendijke, ZaandamWoerdenWijk bij Duurstede, ApeldoornArnhemDen Haag (HOF), Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam (VEA), Middelburg, Oud Beijerland, Breda, Tilburg, Tilburg (2), Drunen, Schaijk, Roermond, Maastricht.

Bekijk alle advocatenkantoren

Terug naar home LS Advocaten Strafrecht

Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag