Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Over LS Advocaten Strafrecht

LS Advocaten Strafrecht is het grootste Nederlandse kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke strafrecht advocatenkantoren. Elk deelnemend kantoor staat met haar advocaten garant voor bereikbaarheid, service, daadkracht en vakkundigheid.

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2009 onder leiding van Lex & Leads B.V. door een aantal advocaten gezamenlijk het initiatief LS Advocaten Strafrecht opgezet. De letters LS staan voor Landelijke Specialisten. LS Advocaten Strafrecht geeft invulling aan de veranderende wensen en eisen uit de markt met de individuele juridische situatie van de rechtzoekende als uitgangspunt.

Samen sterk

Alle leden (strafrechtkantoren en individuele advocaten) hebben een eigen profiel op de website LS-advocatenstrafrecht.nl. Dankzij de 'samen sterk' formule is LS Advocaten Strafrecht uitgegroeid tot de 'beste' en grootste strafrechtportal van Nederland. Met inmiddels ruim 70 strafrechtkantoren en vele positieve ervaringen van rechtzoekenden als resultaat. Door onze gezamenlijke (online) marketing hebben wij een goede naam in de markt opgebouwd waar we trots en zuinig op zijn.

Onze ambitie

Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren met een 100% landelijke regionale dekking. Daarnaast zullen wij blijven werken aan een optimale bereikbaarheid van de deelnemende kantoren voor alle rechtzoekenden. Ook de kwaliteit van de dienstverlening en service van de deelnemende kantoren zullen wij continue blijven monitoren om deze waar mogelijk nog verder te verbeteren.

Onze producten en diensten

Websites: www.advocaat-voor-hennepkwekerij.nl, www.advocaat-zedendelict.nl, www.ls-verkeersrechtadvocaten.nl, www.ls-strafrechtadvocaten.nl

Intakebalie:
Dagelijks en in het weekend geopend voor intake en filtering van aanvragen

Nieuwsbrief:
Maandelijkse uitgave met nieuws en ontwikkelingen

Deelnemer worden?

Meer informatie over deelname vindt u hier

LS Advocaten Strafrecht B.V.
Bedrijfscampus Secoya
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

Tel: 030 - 200 63 51
E-mail: info@omnius.nl

LS Advocaten Strafrecht is een initiatief van Omnius