Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Word ook deelnemer

Ontdek de voordelen voor uw kantoor

Conform_gedragsregels_LS

Als deelnemer aan LS Advocaten Strafrecht geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen.

KantoorprofielWebsite en kantoorprofiel

LS Advocaten Strafrecht heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op de juiste doelgroep. Samen met een slimme mobiele website ontvangen we elke maand een groot aantal bezoekers. Elke deelnemer krijgt een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de strafrechtadvocaten. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel optimaal vindbaar wordt. Wij brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

AanvragenWaardevolle aanvragen doorgestuurd

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via ons gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem krijgt elke advocaat digitaal alle aanvragen doorgestuurd.

BereikbaarheidOptimale bereikbaarheid

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook 's avonds en in het weekend. "Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen." Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

SamenwerkingSamenwerking met Premium Partners

LS Advocaten Strafrecht is een unieke landelijke formule met veel lokale kantoren door heel Nederland. Vanuit dat perspectief is LS Advocaten Strafrecht ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei belangrijke premium partners. Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

NetwerkKwaliteitsnetwerk

U sluit zich aan bij een kwalitatief netwerk van strafrecht advocaten. Allen staan voor service & vakkundigheid. Bovendien kunnen kantoren ook onderling zaken binnen het netwerk aan elkaar doorspelen.

GedragsregelsConform gedragsregels

Deelnemers aan LS Advocaten Strafrecht betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Wilt u ook profiteren van deze voordelen als deelnemer? Neem dan gerust contact op met LS Advocaten Strafrecht. U kunt ons bellen via 030 - 200 63 51 of stuur een e-mail aan: info@omnius.nl. Wij helpen u graag focussen op zaken waar u goed in bent, het runnen van een kantoor en helpen van cliënten.Ervaringen

"Ons kantoor is al jaren lid van LS Advocaten Strafrecht. Ik denk dat daaruit wel kan worden afgeleid dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking."

mr. S. (Serge) Weening
Strafrechtadvocaat bij Weening Strafrechtadvocaten te Maastricht


Ervaringen

Contactgegevens: LS Advocaten Strafrecht B.V.
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht

T: 030 - 200 63 51  |  E: info@omnius.nl