Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Brahm

Advocaat strafrecht Rijswijk

Brahm

Advocaat mr. Brahm


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 2017
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Mr. Brahm is afgestudeerd in het strafrecht en heeft haar studie voltooid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is tijdens haar studie zeer actief geweest met verrichten van vrijwilligerswerk, zo is ze als juridisch medewerker voor zowel het Haagse Wetswinkel als de Stichting Rechtswinkel Rotterdam werkzaam geweest. Mevrouw Brahm is tevens secretaris geweest van het Strafrechtelijk Dispuut Wichman. Na haar studie Nederlands Recht heeft zij op twee advocatenkantoor gewerkt als student stagiair, respectievelijk juridisch medewerker. In die functie heeft ze veel kennis van de strafrechtpraktijk opgedaan. 

Mr. Brahm is op 30 augustus 2018 als advocaat beëdigd in het arrondissement Den Haag. Zij behandelt verschillende zaken op het gebied van het strafrecht, waaronder zeden- en vermogensdelicten, drugszaken, maar ook geweldsmisrijven. Daarnaast staat ze cliënten bij in raadkamerprocedures, zoals klachtenprocedures tegen de inbeslagname van goederen en verzoekschriftprocedures terzake onterecht ondergane voorlopige hechtenis. Zij voert voorts namens cliënten regelmatig klachtenprocedures tegen onrechtmatig optreden van de politie en neemt zaken op het gebied van het penitentiair recht in behandeling. 

Mevrouw Brahm is een zeer betrokken advocaat, die al het mogelijke doet om haar cliënten goed bij te staan. Ze laat zich niet gemakkelijk afschepen en doet – met het belang van haar cliënten voor ogen – het nodige om het gewenste resultaat bereiken. Daarbij is ze altijd bereid met cliënten mee te denken over een oplossing buiten het strafrechtelijk kader. Mevrouw Brahm kan bij het opkomen voor de belangen van haar cliënten fel zijn. Verder tracht zij de standpunten in de zaken van cliënten altijd met juridisch wetenschappelijke argumenten te ondernomen en heeft zij een goede kennis van haar dossiers. 


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren