Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Emma Hoffman

Advocaat strafrecht Hilversum 2

Emma Hoffman

Advocaat mr. Emma Hoffman


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 2003
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat 

Emma Hoffman is ruim 15 jaar advocaat en gespecialiseerd in jeugdstrafrecht en strafrecht zaken voor volwassenen en staat cliënten bij in zowel kleine(re) als grote(re) zaken.

Ze deed ervaring op bij onder andere bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Almere grote en kleinere strafzaken en door haar jarenlange ervaring staat zij cliënten kordaat en kundig bij juist op die momenten dat dit voor hen zo belangrijk is. Zij komt op voor de belangen van cliënten en heeft ook veel aandacht voor ‘de persoon achter de verdachte’.

Ze heeft als griffier gewerkt tijdens haar studie bij Rechtbank en Gerechtshof Arnhem (politierechterzittingen en de Penitentiaire kamer betreffende  TBS-verlenging). Ze heeft bovendien als een van de ‘uitverkorenen’ een aantal dagen ‘proef gezeten’ in de penitentiaire inrichting te Roermond, waardoor zij zaken vanuit verschillend perspectief kan bekijken.

Emma volgde in 2017 de Opleiding Specialisatie Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen van de Universiteit Utrecht en is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

De huidige praktijk bestaat uit strafzaken zoals procedures betreffende (gedwongen zorg en opname van) psychiatrische patiënten, Jeugdzaken en gewelds- en vermogensdelicten

 


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren