Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Jeroen van de Velde

Advocaat strafrecht Eindhoven

Kim van der Meijden

Advocaat mr. Jeroen van de Velde


strafrecht
Jeugdstrafrecht

Jaar beëdiging: 2002
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Ik behandel allerlei soorten strafzaken. Dat gaat van geweldsmisdrijven, druggerelateerde zaken, zaken op het terrein van de Wegenverkeerswet of TBS-zaken tot  kleinere -maar daardoor niet minder belangrijke- zalen als winkeldiefstallen. Het jeugdstrafrecht heeft voorts mijn bijzondere aandacht en ik heb ook hierin ruime ervaring. Ik heb grote affiniteit met het verlenen van rechtsbijstand aan kwetsbare personen.

Ik ben sinds 2002 actief als advocaat en heb naast het strafrecht ook (proces)ervaring opgedaan in het civiele recht, meer in het bijzonder het personen- en familierecht en in wat beperkter mate in het bestuursrecht. Dit kan voor sommige cliënten een voordeel zijn wanneer de jegens hen aangevangen strafvervolging tot gevolg heeft dat zij problemen op andere rechtsterreinen ondervinden.

Unique Selling Point: Ik sta bekend als benaderbaar, betrokken, recht door zee en duidelijk naar mijn cliënten. Door mijn ervaring kan ik een zaak snel en doeltreffend analyseren en cliënten hiermee een optimale verdediging bieden.


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren