Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Wilke Koopmans

Advocaat strafrecht Groningen

Wilke Koopmans

Advocaat mr. Wilke Koopmans

Nieuwe Boteringestraat 5
9712 PE Groningen
050 - 206 93 92

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Talen: Nederlands en Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Ik vertegenwoordig de belangen van cliënten in allerlei verschillende soorten strafzaken. Hierbij kunt u denken aan geweldszaken, zedenzaken, drugszaken, en verkeersstrafzaken. Ook sta ik cliënten bij die te maken krijgen met het bestuursstrafrecht. Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, een nauwe samenwerking met mijn cliënt, een kritische blik ten opzichte van het dossier en gedrevenheid om het uiterste uit de zaak te halen. Ik heb rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en behaalde zowel de master Strafrecht en Criminologie als Privaatrecht. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen en heb ik als juridisch medewerker aan meerdere complexe en omvangrijke dossiers meegewerkt. In het kader van mijn afstudeerscriptie heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de vraag in hoeverre een bekennende verklaring van een verdachte aan een politie-informant (“undercoveragent”) in strijd is met het zwijgrecht. Af en toe verzorg ik pleittrainingen en lezingen aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben lid van de NVJSA (de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten) en aangesloten bij de Jonge Balie Groningen-Assen.

Het meest trots op: Alle zaken waarin ik samen met mijn cliënt het maximale resultaat heb weten te bereiken.

Unique Selling Point: Ik ben betrokken, werk nauw samen met mijn cliënt, heb een zeer kritische blik ten opzichte van het dossier en ben gedreven het uiterste uit iedere zaak te halen. 

 


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren