Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Wolters

Advocaat strafrecht Hoofddorp

Wolters

Advocaat mr. Wolters


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 2014
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Mr. Wolters is specialist in strafzaken. Hij heeft veel ervaring in het financieel en economisch strafrecht. Daarnaast behandelt hij ook commune strafzaken.

Na enkele jaren te hebben gewerkt als griffier bij het gerechtshof Amsterdam, is hij in 1996 beëdigd tot advocaat. Zijn eerste kantoor was Schut & Grosheide Advocaten te Amsterdam, het huidige DLA Piper. Daar hield hij zich in het bijzonder bezig met fiscaal- en economisch strafrecht. In 1999 trad mr. Wolters toe tot de maatschap Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs. Daar heeft hij zich verder bekwaamd in het financieel strafrecht. In 2010 heeft mr. Wolters zijn eigen kantoor – Wolters Strafrechtadvocaten – opgericht. Net als zijn kantoorgenoten verleent mr. Wolters alleen bijstand in strafzaken.

Mr. Wolters procedeert bij alle gerechten in Nederland. Hij verleent ook rechtsbijstand aan cliënten wiens zaak wordt behandeld door de Hoge Raad (cassatie). Hij mag ook een groot aantal terbeschikkinggestelden tot zijn clientèle rekenen. Om die reden procedeert hij veel bij beklagcommissies en de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming.
Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren