Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


mr. Gerard Gijsberts

Advocaat strafrecht Den Haag

mr. Gerard Gijsberts

mr. Gerard Gijsberts


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar be√ędiging: 1999
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat 

Mr. G.L. Gijsberts is sinds 1999 advocaat en houdt zich voornamelijk bezig met strafzaken (ook jeugd), familiezaken en ontslagzaken. 

Mr. Gijsberts is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Al sinds 1999 is hij advocaat in Den Haag en is hij verbonden geweest aan een drietal advocatenkantoren waar hij steeds een algemene praktijk met nadruk op strafzaken heeft gevoerd. Vanaf 2009 is hij werkzaam geweest bij Advocatenkantoor Torenstraat. 

In 2011 heeft hij de opleiding Specialisatie Strafrecht van het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen afgerond. Niet alleen kunt u bij mr. Gijsberts terecht in gewone strafzaken, maar ook in kwesties die het gevolg zijn van of samenhangen met een strafzaak, zoals procedures rond het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag (VOG), het ongeldig verklaren van een rijbewijs (CBR), plaatsing in een incidentenregister, afgifte van DNA, een ontnemingsvordering, terugvordering van uitkering door gemeente of UWV in geval van fraude of het aantreffen van een hennepkwekerij.  

Daarnaast is mr. Gijsberts gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht en op het gebied van kinderbeschermingsmaatregelen, zoals OTS en uithuisplaatsing. Door de Rechtbank wordt hij regelmatig benoemd tot bijzonder curator in afstammingskwesties. Tenslotte kunt u met ontslagkwesties bij hem terecht.

Mr. Gijsberts is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en de Haagse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten. 


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren