Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Chana Grijsen

Advocaat strafrecht Almere

Robbert Jonk

Advocaat mr. Chana Grijsen


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 2013
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Chana Grijsen is vanaf 2013 verbonden aan Cleerdin & Hamer Advocaten. Zij is strafrechtadvocaat op onze vestiging in Almere. Als getogen Almeerse kent zij de omgeving en lokale instellingen en instanties als geen ander. Die kennis komt vaak van pas, bijvoorbeeld wanneer een strafzaak zich in Almere en omstreken heeft afgespeeld of een cliënt in die omgeving woonachtig is. Ondanks haar affiniteit met de Flevopolder, treedt zij op in strafzaken door het hele land heen.

Mr. Grijsen is voor haar overstap naar de strafrechtadvocatuur werkzaam geweest in de Wetenschap. Eerst bij de Vrije Universiteit Amsterdam, waar zij grootschalig onderzoek heeft verricht naar geweldgebruik door en tegen de politie. Vervolgens is zij vanaf 2008 als docent en onderzoeker bij het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen en Criminologie (Universiteit Utrecht) werkzaam geweest. Daar heeft mr. Grijsen onder andere onderzoek gedaan naar de strafrechtelijke discriminatiewetgeving en de wijze waarop deze in de praktijk door de politie en het openbaar ministerie al dan niet wordt gehandhaafd. Op dit onderzoek is zij in april 2013 gepromoveerd.

Mr. Grijsen voert een uitsluitend strafrechtelijke praktijk en heeft ruime ervaring met commune strafzaken, zoals gewelds-, vermogens- en Opiumwetdelicten. Daarnaast heeft mr. Grijsen zich binnen het strafrecht nog verder gespecialiseerd, onder andere op het gebied van computercriminaliteit (cybercrime) en het verkeerstrafrecht. Ook behandeld zij jeugdstrafzaken. Dankzij haar promotieonderzoek heeft zij verder veel kennis van discriminatie en uitingsdelicten (belediging en bedreiging).

Haar diepgaande juridische kennis, oog voor detail en vindingrijkheid zet mr. Grijsen keer op keer in om het best mogelijke resultaat te behalen voor haar cliënten.


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren