Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Nienke de Vos

Advocaat strafrecht Amsterdam

Nienke de Vos

Advocaat mr. Nienke de Vos

Roemer Visscherstraat 24
1054 EX Amsterdam
020 - 760 81 66

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 1998
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Nienke de Vos is sinds 2001 verbonden aan AD advocaten en sinds 1998 advocaat. Nienke heeft rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij stelt het belang van haar cliënten voorop en hecht aan een goede verstandhouding, persoonlijk contact en goede bereikbaarheid. Nienke is geen negen tot vijf advocaat en heeft een praktische benadering. Dit alles natuurlijk met het oog op het best haalbare resultaat.

Haar praktijk bestaat voornamelijk uit strafzaken en dan vooral Wegenverkeers-, zeden-, opium- en fiscale (straf)zaken. Voorts staat Nienke cliënten bij die verdacht worden van economische delicten, wapen- en geweldsdelicten. Tevens verleent zij rechtsbijstand aan jeugdige verdachten van strafzaken.
Daarnaast heeft Nienke veel expertise in geschillen met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijs (CBR), zaken waarin een alcoholslot wordt opgelegd en bij onderzoeken naar rijgeschiktheid.
Nienke staat ook slachtoffers van gepleegde delicten bij.

Verder verleent Nienke specialistische rechtsbijstand aan personen die gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische kliniek, op last van het Openbaar Ministerie. Dit rechtsgebied heeft veel raakvlakken met TBS.

Nienke de Vos is lid van het Psychiatrisch Juridisch Gezelschap, van de Amsterdamse Criminalistenclub en van de Vereniging Kunst & Cultuur recht.Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren