Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


G. van der Steen

Advocaat strafrecht Den Haag

mr. Gerard Gijsberts

Advocaat mr. G. van der Steen


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar be√ędiging:
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Mr. G. van der Steen is sinds 2004 advocaat en houdt zich bezig met strafrecht, jeugdrecht en personen- en familierecht.

Mr. van der Steen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij strafrechtelijk is afgestudeerd. Tijdens zijn studie heeft hij als buitengriffier gewerkt in een (jeugd)strafteam van de Rechtbank Rotterdam. Na zijn studie is hij in 2004 als advocaat gaan werken bij een advocatenkantoor met een algemene praktijk in Wassenaar. In 2010 heeft hij een overstap gemaakt naar Advocatenkantoor Torenstraat in Den Haag. In de loop der jaren is hij zich steeds meer gaan specialiseren in het strafrecht, personen- en familierecht en jeugdrecht. 

Mr. van der Steen behandelt zeer uiteenlopende strafzaken voor volwassenen, adolescenten en minderjarigen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het personen- en familierecht en het jeugdrecht, waarbij gedacht kan worden aan echtscheidingen, zorg- en omgangsregelingen, gezagskwesties en partner- en kinderalimentatie, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. 


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren