Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Jan Peter van Schaik

Advocaat strafrecht Veenendaal

Jan Peter van Schaik

Advocaat mr. Jan Peter van Schaik

Stationsstraat 51H
3905 JH Veenendaal
024 - 204 20 02

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar be√ędiging: 1994
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Jan Peter van Schaik is ruim 20 jaar advocaat en specialist strafrecht, lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA). Ook is hij docent strafrecht (Universiteit Utrecht en beroepsopleiding Nederlandse Orde van Advocaten) en lid van de Commissie van Toezicht van de Penitentiaire Inrichting te Grave.

Het is zijn doel om een client, betrokken bij een strafrechtelijke procedure, zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en om zo maximaal mogelijk bereikbaar te zijn, zowel buiten kantoortijden als in de weekenden. Veelal ook in gevallen wanneer de client niet in staat is de advocaat te betalen. Hij is over het algemeen in staat om binnen zeer korte tijd een vrijblijvend (advies)gesprek te voeren.

Jan Peter vindt dat er geen kleine, of onbelangrijke strafzaken zijn. Voor iedere verdachte is zijn of haar zaak de grootste zorg, of het nu gaat om een verkeersovertreding, een verdenking van moord, of een milieudelict. Jan Peter en zijn kantoorgenoot bieden iedere client de aandacht de hij, of zij verdient.

Zeer gecompliceerde zaken, zoals die van de gifgasleveranties aan het Saddam Hussein-regime in de jaren 80, of de bijstand aan de kroongetuige in het Passage-proces worden niet geschuwd.

Hij behartigt ook belangen in aan het strafrecht verwante procedures. Daarbij kunt u denken aan:

  • arbeidsrechtelijk ontslag en disciplinaire maatregelen, ten gevolge van en verbandhoudende met strafrechtelijke verdenking en veroordeling en tuchtprocedures;
  • bezwaar en beroep tegen weigering Verklaring Omtrent het Gedrag;
  • bezwaar en beroep in procedures tegen het CBR met betrekking tot (on)geldigheid rijbewijzen en het alcoholslotprogramma (ASP).

 


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren