Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Berghout

Advocaat strafrecht Rijswijk

Berghout

Advocaat mr. Berghout


Overige specificaties


Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 2006
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Mr. Berghout is afgestudeerd in het straf- en civiel recht en heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is als (senior)gerechtssecretaris werkzaam geweest in de strafsector van de Rechtbank Haarlem, alwaar zij zich bezig hield met de opleiding van nieuwe gerechtssecretarissen,  het voorbereiden van politierechter- en meervoudige kamer-zittingen (zowel jeugd als volwassenen) en het uitwerken van vonnissen. Verder heeft zij een bijdrage geleverd in de werkgroep raadkamerprocedures, in welke hoedanigheid ze als gerechtssecretaris zaken op grond van de artikelen 552a Wetboek van Strafvordering, 89 en 591a Wetboek van Strafvordering en 164 Wegenverkeerswet in behandeling heeft gehad. Mr. Berghout heeft vanuit de rechtelijke macht zaken in behandeling gehad en daardoor veel kennis opgedaan van de verschillende strafprocedures. In die periode heeft ze tevens inzicht gekregen in de wijze waarop rechters zaken beoordelen. Daarnaast is zij in het kader van een uitwisselingsprogramma drie maanden werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie in Haarlem. Zij heeft aldaar zaken bij binnenkomst beoordeeld op dagvaarden, seponeren of het afgeven van een strafbeschikking.

Mevrouw Berghout is tot advocaat beëdigd op 6 januari 2006 en voert sindsdien een praktijk geënt op het strafrecht. Ze behandelt allerlei zaken op het gebied van het strafrecht, zoals zeden- en drugszaken, alsook klaagschriften tegen de inbeslagname van goederen, verzoekschriften tot schadevergoeding vanwege onterecht ondergane voorlopige hechtenis en klaagschriften tegen de inbeslagname van rijbewijzen. Verder neemt ze in behandeling bezwaarschriften tegen de tenuitvoerlegging van de vervangende hechtenis bij het niet/niet naar behoren verrichten van een werkstraf en het bepalen en de verwerking van DNA bij veroordeelden. Mevrouw Berghout is voorts gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht. In mr. Berghout vindt u een zeer betrokken en – indien noodzakelijk – felle advocaat met een gedegen kennis van het strafrecht, die als ex-werknemer van een rechtbank van te voren een goede inschatting kan maken van uw zaak.

 


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren