Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


B. de Groot

Advocaat strafrecht Haarlem

B. de Groot

Advocaat mr. B. de Groot


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar be√ędiging: 2000
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Barbara de Groot studeerde Nederlands recht en Book and Publishing aan de Universiteit Leiden. Na eerst als jurist gewerkt te hebben bij het Buro voor Rechtshulp (voorloper van het Juridisch Loket) stapte zij over naar de advocatuur.

Naast een volwaardige strafpraktijk heeft Barbara de Groot in de loop der jaren haar speerpunten op het jeugdrecht in de brede zin des woords gericht. Zij volgde diverse specialisatie opleidingen. De postdoctorale opleiding Jeugdrecht aan de Universiteit van Amsterdam (Willem Eggens Instituut), de opleiding Specialisatie Jeugdrecht aan het Willem Pompe Instituut (Universiteit Utrecht) en de specialisatiecursus Bijzondere curator in jeugdzaken. Zij publiceert regelmatig over het jeugdrecht.

Barbara de Groot is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. Daarnaast maakt zij deel uit van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Landsmeer en adviseert zij de Kinder- en jongerenrechtswinkel Noord-Holland Noord. Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren