Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


B. de Groot

Advocaat strafrecht Haarlem

B. de Groot

Advocaat mr. B. de Groot


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 2000
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Ik, Barbara de Groot, studeerde Nederlands recht en Book and Publishing aan de Universiteit Leiden. Na eerst als jurist gewerkt te hebben bij het Buro voor Rechtshulp (voorloper van het Juridisch Loket) stapte ik in 2000 over naar de advocatuur. Ik ben lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht.

Nevenwerkzaamheden: ik ben rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Den Haag, maak deel uit van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Landsmeer en adviseer de Kinder- en jongerenrechtswinkel Noord-Holland Noord. 

Specialisme: strafrecht, jeugdstrafrecht, jeugdrecht (ots en uithuisplaatsingen) en personen-en familierecht.

De persoon: het strafrecht beoefen ik zowel als advocaat als rechter-plaatsvervanger en lever specialistische bijstand: invalshoeken van de beide kanten van de procedure zijn mij bekend. Ik ben volhardend, toegewijd en maatschappelijk betrokken. Behalve advocaat ben ik ook bijzondere curator om ‘de stem van het kind’ te verwoorden.

Ik volgde na mijn studie en beroepsopleiding diverse specialisatie opleidingen aan de Universiteit van Amsterdam (Willem Eggens Instituut), het Willem Pompe Instituut (Universiteit Utrecht) en de specialisatiecursus Bijzondere curator in jeugdzaken (Universiteit Leiden).Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren