Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Joost de Bruin

Advocaat strafrecht Maastricht

Sjanneke de Crom

Advocaat mr. Joost de Bruin

Wilhelminasingel 97
6221 BH Maastricht
043 - 206 10 02

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar be√ędiging: 2013
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Na het gymnasium te Oss studeerde hij Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. Daarbij beperkte hij zich niet tot een afstudeerrichting, zoals gebruikelijk, maar behaalde hij naast de master strafrecht ook de master privaatrecht.Zijn kennis van beide rechtsgebieden bieden hem een bredere blik in ontnemingsprocedures, waar hij zich dan ook in het bijzonder op toelegt. Dat maakt hem een geduchte tegenstander voor het openbaar ministerie in ontnemingszaken.

Daarnaast heeft hij een bijzondere affiniteit met het jeugdstrafrecht. Tijdens zijn studie was hij een aantal jaren werkzaam voor een jeugdrechtswinkel en hield in dat kader spreekuren in JJI het Keerpunt.Bovendien behandelde hij in zowel zijn bachelor- als zijn masterscriptie (beoordeeld met respectievelijk een 9,5 en een 8) een onderwerp uit het jeugdrecht. Na een studentetage bij Weening strafrechtadvocaten kreeg mr. De Bruin nog tijdens zijn studie een baan als juridisch medewerker aangeboden. Op dit moment is hij mede verantwoordelijk voor de wetenschappelijke uitdieping van juridische vraagstukken.Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren