Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Robbert Jonk

Advocaat strafrecht Almere

Robbert Jonk

Advocaat mr. Robbert Jonk


Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 2004
Talen: Nederlands
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Robbert Jonk is een echte strafrechtspecialist die al zijn hele carrière aan Cleerdin & Hamer is verbonden. Op 1 augustus 2003 trad hij in dienst als wetenschappelijk medewerker, op 10 augustus 2004 werd hij beëdigd tot advocaat. Sinds 1 februari 2012 leidt mr. Jonk de strafsectie in Almere en sinds 1 januari 2014 is mr. Jonk als partner aan ons kantoor verbonden.

Mr. Jonk heeft een volledige strafrechtelijke praktijk waarin de juridische inhoud van de zaak centraal staat. Bereikbaarheid, duidelijkheid en een reële inschatting van kansen en risico’s staan bij mr. Jonk centraal. Mr. Jonk was als raadsman betrokken bij een omvangrijke fraudezaak rond rijksgegarandeerde leningen, milieudelicten al dan niet begaan door overheden, zaken rond faillisementsfraude en vele ontnemingszaken.

Mr. Jonk heeft een bijzondere belangstelling voor internationale zaken. Hij heeft zich gespecialiseerd in uit- en overleveringsrecht en grensoverschrijdende strafzaken. In dat kader publiceerde mr. Jonk in verschillende vakbladen, waaronder het Nederlands Juristenblad, Strafblad en Delikt en Delinkwent.

Mr. Jonk is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en geeft in het kader van het voor advocaten verplichte Postacademisch Onderwijs les via verschillende onderwijsinstituten. Ook doceert mr Jonk aan studenten van de Universiteit Leiden. Afspraken met mr. Jonk zijn zowel te maken op ons kantoor in Amsterdam als in Almere.


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren