Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


F. Kappelhof

Advocaat strafrecht Delfzijl

F. Kappelhof

Advocaat mr. F. Kappelhof


Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar beëdiging: 1991
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Mr. Kappelhof is landelijk actief op het gebied van strafrecht. Het rechtsgebied van het strafrecht is volgens mr. Kappelhof nog een van de rechtsgebieden, waarbij het pleiten bij de rechtbank een centrale rol speelt en waarbij overtuigingskracht en geloof in een zaak het verschil kan maken. Voor een cliënt moet juist in het strafrecht het gevoel bestaan dat hij niet alleen staat.

Mr. Kappelhof behandelt strafzaken op elk gebied variërend van eenvoudige diefstal tot ingewikkelde geweldsdelicten, levensdelicten of zedenzaken. Elke zaak krijgt de aandacht die het verdient, waarbij de inmiddels meer dan 20 jarige ervaring een garantie is voor deskundigheid en betrokkenheid.

Mr. Kappelhof is een van de weinige advocaten in Nederland die zich bijzonder deskundig kan noemen op het gebied van de Wet Geneesmiddelenvoorziening. Doordat Mr. Kappelhof in het hele land vele dopingzaken heeft verdedigd heeft hij de beschikking over een netwerk van deskundigen op dit specifieke gebied, die hem bij dit soort zaken kunnen bijstaan. Volgens Mr. Kappelhof begint de belangenbehartiging niet op de dag van de zitting bij de rechtbank, maar veelal zal een pro actieve houding in het dossier vaak aanleiding kunnen zijn om justitie aan te sporen het onderzoek of het proces-verbaal aan te vullen, eventueel door getuigen te horen of andere onderzoekswensen.

Mr. Kappelhof is van mening dat elke advocaat zich dient in te spannen, in het belang van de cliënt, om deze beoordeling te maken.


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren