Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 50 lokaal tarief
Bel de Strafrecht Intakebalie
088 - 629 00 50
Of stel uw vraag via Whatsapp
LS Advocaten Strafrecht


Robert Snorn

Advocaat strafrecht Heerenveen

Robert Snorn

Advocaat mr. Robert Snorn

Burgemeester Falkenaweg 58-102
8441 LE Heerenveen
0513 - 22 60 22

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Jaar be├źdiging: 1996
Talen: Nederlands, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat strafrecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Robert Snorn is sinds 1996 werkzaam als advocaat. In 2002 heeft hij de specialistenopleiding strafrecht aan het Willem Pompe Instituut te Utrecht gevolgd.

Hij heeft zeer ruime ervaring in het strafrecht. Zijn praktijk bestaat uit enerzijds  een aantal grote onderzoeken, anderzijds verleent hij net zo graag bijstand aan u voor de kleine strafbare feiten. Hij vertelt u duidelijk hoe uw zaak er voor staat en begeleidt u in het gehele strafproces, indien nodig tot en met de Hoge Raad.

Voorbeelden van zaken die Robert Snorn behandeld zijn: moord/doodslag, mishandeling, openbare geweldpleging, diefstal, inbraak, drugsdelicten, zedenzaken en fraudedelicten. Ook in zaken betreffende de Wegenverkeerswet, zoals het rijden onder invloed, en bij het indienen van een klaagschrift bij de rechtbank omdat uw rijbewijs is ingevorderd kan hij u bijstaan.
Omdat iedereen recht heeft op goede rechtsbijstand staat Robert Snorn cli├źnten met een klein inkomen ook op pro deo basis bij (gesubsidieerde rechtsbijstand).
Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en bestuurslid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS).


Bel kosteloos en vrijblijvend
088 - 629 00 50(lokaal tarief)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk

Naar overzicht kantoren